Info
19.08.2015.
12:31 > 13:00
Panonska aktivistička organizacija PAOR, Udruženje za radna prava žena "Roza", Umetnička asocijacija i Centar za decu i mlade Maštalište uputili su protest organizatorima ovogodišnje manifestacije Dani piva koja se održava u Zrenjaninu.
  • nekadasnji ljubitelj dana piva

    22.08.2015 03:33
    ...
    daklie, da ne davim puno - ovo je postalo strasno, smesno, a ujedno i zalosno. nema tu vise nista od MANIFESTACIJE, sve je postala cista zarada. ciganski vasar onaj najgori, samo je bitno da sto vise nafatiraju novaca ovi organizatori, da sto vise raje dodje i popije sto vise piva po sto vecim cenama. onaj, da izvinete, govnjivi beogradski beer fest u prasini na uscu, koji sam zamrzeo, je postao zakon za ZR. ne zato sto je u BGu dobro, vec je ovde u ZR katastrofa postala. obilazim godinama u nazad obe manifestacije i mogu vam reci da se sve spustilo na neki najgori, najneprofesionalniji i najnekulturniji nivo.
    nasim organizatorima u ZR nije vise bitno nista sem da dovedu neke 'popularne' pevace i pevacice, grupe i sta ti znam...vec da oderu polupismen narod koji de danima posle da prepricava kako je ceca pokidana na danima piva. tako je, pokidala nasu vezu izmedju mozga i tela, stoka se olesila, obrisala nos rukavom i otisla kuci zadovoljna prepricavajuci koliko je ljudi bilo na koncertu plasticne lutke, kod koje je sve iovako fejk.
    ali eto, to nam je realnost, to nam je zivot, to smo dopustili da se desava. prema tome, veselite se jer ste sve izgubili i nista vise nemate, prijatelji moji napaceni. mene ovakvi dani piva vise nece videti. amin.
  • VojaZR

    21.08.2015 10:12
    Dokle...
    Smarate više sa tom vodom...
    Bilo gde da se Zrenjanin pomene, uvek se nađe gomila pametnih da provuku priču o vodi.
    Voda je gadna od kad' znam za sebe.
    Ako ikada budemo dobili fabriku vode, verovatno ćemo se kupati u Begeju i kukati kako imamo lepu i skupu vodu.
    A što se Dana Piva tiče, dovedite dosadne tamburaše da drndaju do 22:00 i fajront.
    Dani Piva su postala manifestacija gde se promovišu kafići i po koja pivara u gradu bez pivare. Pre 10+ godina Jelen sam mogao da dobijem samo na Jelen štandu po ceni nižoj nego u trafici. A to što grad baca gomilu novca na kretensku manifestaciju nije vaš problem; svakako te pare ne bi dali za bilo šta pametno...
  • Bilo nekad bice opet

    21.08.2015 06:57
    Razmisljanje
    Dva komentara koja sam dobio na licnu reakciju ovogodisnjih Dana Piva kada sam negativno komentarisao izvodjace i kako se trosi novac u gradu bez pijace vode, poluraspalim zgradama, neuredjenim javnim povrsinama (trg nije uredjen, trg je unisten)... je:

    1. Problem pijace vode nije od ove godine, to traje vec godinama unazad...

    2. Zrenjaninci zive za Dane Piva

    Razliciti ljudi, razliciti poslovi, razlicite sredine (selo, grad).

    Pa sto onda ne pustiti ljude da zive i rade cele godine za 4 dana "vecelja i odmora" ako to njima odgovara. Sto menjati ljudima sredinu i unaprediti im zivot kada je njima dobro. Ovce su da se sisaju. Mentalitet velike vecine se nece promeniti.

    A ako neko mislis da je van Zrenjanina drugacije vara se, sve je isto i svuda vlada isto pravilo

    https://www.youtube.com/watch?v=1tWS4aoGQaI
  • Ileš

    20.08.2015 23:37
    Nemam ništa protiv Cece i Željka ali mi smeta visina njihovih honorara.....2011-e godine iz gradskog budžeta je izdvojeno oko 29000 evra da bi pevao Đorđe Balašević(U tu cenu je uračunato ozvučenje,orkestar itd.)... Engleska grupa Iron Maiden je došla da nastupa u Beogradu za 30000 evra(oni imaju svoje ozvučenje,radnike,tonce itd.)...Ne vidim svrhu zašto se toliko plaćaju domaći muzičari
  • mare

    20.08.2015 19:37
    realno
    Sta ste se toliko popalili oko Cece?!?
    Pa ona je isti sljam i bagra kao ostali izvodjaci. Niko tu ne vredi te pare koje dobije, a svi ce za par godina traziti nacionalnu penziju bez i jedne godine radnog staza. Ne razumem sto se ovoliko prica o izvodjacima na manifestaciji. Zapitajte se i dajte par razloga zbog cega Dani Piva trebaju u opste da se odrze. Kada je vlast napravila jeftinu Novu Godinu na trgu uz veoma inteligentne Sisarke i tegarose Kejti i to vam je smetalo. Ako vam je smetalo da se smrzavate na trgu uz slusanje istih, slavili ste negde drugde. Tako isto mozete piti pivo po mnogo povoljnijoj ceni, jesti jeftinije pljeskavice (do duse bez tortilje) i jesti hladne girice na nekom drugom mestu.
  • Spasenija

    20.08.2015 18:47
    Dani piva haha
    Kako praviti tako spektakularan program nemam ništa protiv, samo gde nam je PIVARA sa kojom smo se ponosili preko 100 godina, sva je zarasla u korov, odvedite Cecu neka peva na onoj ruševini od naše divne i profitabilne zgrade.
  • 20.08.2015 16:51
    Hoću pijaću vodu u Zrenjaninu!!!Hoću da me zaposle
    Napokon se neko usudio da kaže nešto protiv ološa i kevasije koja uzima narodu i poslednji dinar. Stop krađi! Zašto se ta majka nežrtvuje malo, pa nepeva za Dž ...i svi ostali izvođači... Šta ste besni na ljude koji se bune, e gde bi bili kad bi se svi bunili protiv ovih ološa na vlasti!!! Bravo ljudi, podrša za vas, nadam se da ćete istrajati!!!
  • dejan

    20.08.2015 15:23
    qq
    Drzava se raspada,a vi bojkotujete cecu i pecu. Eee pa kad cemo se opametiti. Nisu rock n roll,droga i sex kultura. Mnogo smo los narod. Moralno smo posrnuli. Boze pomozi nam.
  • 19.08.2015 19:15
    Bane
    U čemu je problem?Ko ne želi da dodje ne mora ionako je takvih malo.Ceca?Ona napuni Ušće ba 100000 ljudi,stadione u Bugarskoj,Rumuniji,Makedoniji i traje godinama.To je znak kvaliteta.Na njenim koncertima nema narkomana. 30 jubilarni DANI PIVA zaslužuju poseban program i umesto da se ovde stranački prepucavate dodjite da uživate.
  • pera

    19.08.2015 19:13
    ..
    Zovu Cecu na dane piva?! Pa to je to. Hoce planski da uniste sve urbano. Ceca ide uz radzu, ne uz pivo. Uz pivo ide rock.
  • Nebojša

    19.08.2015 18:10
    Neka ustane cela Vojvodinda
    U odbranu i čuvanje kulturne baštine Srbije kao što je to radila proteklih 300 godina.
    Oni se od sebe odbraniti ne mogu, suviše su poturčeni.
    STOP uvceljenoj mafijaškoj udovici ratnoprofiterskog zločinca udovoljavanjem najprimitivnijih potreba biračkog tela!
  • Mastodont

    19.08.2015 17:31
    @Bane
    'Na njenim koncertima nema narkomana.'

    Pa koliko moraš da budeš mentalno retardiran da napišeš ovako nešto...
  • Anti-Ceca-Cica-Caca

    19.08.2015 17:29
    Uspeće kao što su uspeli i novosađani da osujete Cecin koncert na Petrovaradinu, na Danima tamburive,ili kako već.
    Čudno je to kako se pobune kada se treba postaviti splav ili ovim povodom. Gde ste bili kada nam je propadala pivara, Jugoremedija, brodogradilište,ceo kombinat?! Samo neka se jave oni koji su se pridružili kolonama radnika. Neki od tih penzionera kojima smeta splav? NE! Neko od tih iz NVO? NE!
  • 19.08.2015 17:09
    Kica
    Postovani dani piva ce biti bolji nego ikada, Ceca je pevacica kakve nema na Balkanu i bar tih par dana cemo se opustati i uzivati u kvalitetnoj muzici.
  • Građanin

    19.08.2015 16:45
    ...
    Kakva smućkana dijareja od izvođača Srpska botoks Majka i mučeni Željkić, a zatim oporavak u obliku gosn. Zvonka, braće Jelić iz Yu grupe i Niškog Kerbera.
  • @Mastodont

    19.08.2015 16:27
    i mi se seremo kosmopolitizam tvog shvatanja
  • Mare

    19.08.2015 16:26
    Videcete da li je Ceca po volji gradjana kad se ne bude moglo proci glavnom ulicom od ljudi
  • pawlle

    19.08.2015 16:18
    e,nesrecni zrenjanci,tako su i nama uvalili sesu
  • Dejana

    19.08.2015 16:15
    paraziti
    Ko se žali, nvo koji ne rade ništa nego kao paraziti izvlače novac iz gradske kase na koju se sada žale.
  • Mastodont

    19.08.2015 15:08
    Neizlečiva seljana. A ovome što spominje nekakve 'nacionalne interese', posebno mu se serem na njih.
  • gorki

    19.08.2015 15:02
    pa nisam znao! gde je srpska majka, tu nema mene.
    šteta. uvek je bio dobar provod.
  • rocker

    19.08.2015 14:28
    Не слушам ни Цецу, ни Жељка! Нису ни близу исто, али на њиховим концертима се скупља маса!
    Ако су организатори, из планираних средстава (за које се НИКО није бунио када су планирана), обезбедили ДО САДА најбоље извођаче на манифестацији, САМО од тих новаца, СВАКА ИМ ЧАСТ!!!
    Ако нису, већ су мували и прали паре, ХИТНО суђење и пресуде по минулом раду!

    Једноставно, зар не?
    Кога год мрзили или волели, ово ИСКЉУЧИВО има везе са трошењем средстава једне општине према ВЕЋИНСКОМ укусу становника!!!

    То је та рачуница, без икакве мржње!
    Јача екипа, до сада, није била на овој манифестацији.
    Јача по већинском укусу, а не по мом или разних пљувача! Цецу и Жељка заиста не волим, мада нису иста музичка категорија, а поготово укус, да би их стављали у исти кош. Звонко Богдан ми је близак њима и далеко, одакле год долазио. Али Кербер и YU групу бих слушао увек. Заједно са локалним талентима.

    ЗАШТО СЕ НИКО НИЈЕ БУНИО КАД СУ СЕ СРЕДСТВА ДОДЕЉИВАЛА???

    Да скратим:
    Ако су то ти новци, свака част! Ако нису, хитан поступак!
  • Brban

    19.08.2015 14:15
    To je sve planski uradjeno. Sto su gori izvodjaci narod ce da kupuje vise piva da mu bude manje uzasno.
  • w

    19.08.2015 13:38
    Podrška!!!
  • 19.08.2015 12:44
    Лука Лабан
    "Извођачица"!!! Па стварно сте болесни! Док се знало ко коси а ко воду носи живели смо мирније и квалитетније. Лично знам једног великог аутономаша који пљује по Цеци годинама а био сам присутан кад је наручивао и певао њене песме! Не волим њену музику и .ебе ми се за њу али кад се јаве душебрижници за плату попут вас најежим се! Иста сте ви багра,и ови на власти и ви што их пљујете. Тренутно је вама криво јер су они на буџетским јаслама па могу колико хоће. Ако бог да здравља па да вас ускоро све заједно пошаљемо на робију,са тешким физичким радом. Да се искупите за издају државних националних интереса!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna