Info
25.09.2015.
08:37 > 09:10
Novosadska policija identifikovala je trojicu mladića koji su se pre nekoliko dana zakačili za zadnji deo autobusa u pokretu na liniji Novi Sad - Čerević.
  • "Играла Се Деца И ТО ЈЕ ТО!"

    27.09.2015 13:27
    A onda mrak! :O
  • sasenka

    25.09.2015 15:40
    roza
    Hteli su mene da osole
  • Goran

    25.09.2015 13:29
    Sve se moze kad se hoce. Uhvate klince za 2 dana. A kada ukradu bicikl nekome, onda se na sajt postavlja video sa varijantom 'Ako ga prepoznate', i na kraju se bicikl i ne nadje.
  • strasno

    25.09.2015 13:18
    kakvi su ovo komentari?? ljudi ih cak brane! gde ja zivim... dzungla!
  • Nindza Kornjacleone

    25.09.2015 11:10
    Mene ovako straga podsecaju na nindza kornjace. Ili sam mamuran.
  • Мала казна

    25.09.2015 10:50
    Казна само 5.000 динара!
    Ето, сад знамо да и полиција понекад ипак ради свој посао, само треба реаговати! Надам се да ће да казне и родитеље малолетника (ЗОБС: члан 318, став 3)!

    ЗОБС:
    "Члан 318

    (1) Ако дете учини прекршај прописа о безбедности саобраћаја на путевима, казниће се новчаном казном прописаном за учињени прекршај родитељ, усвојилац, односно старалац детета, као да је сам учинио прекршај, уколико је прекршај учињен због пропуштања дужног надзора.

    (2) Уколико је за одређени прекршај предвиђено изрицање заштитне мере односно казнених поена, родитељу, усвојиоцу, односно стараоцу неће се изрећи.

    (3) За прекршај предвиђен овим законом, који учини малолетник (лице које је навршило 14 година, а није пунолетно) казниће се и његов родитељ, усвојилац, односно старалац уколико је учињени прекршај последица пропуштања дужног надзора над малолетником, када су били у могућности да такав надзор врше.

    (4) Уколико је за одређени прекршај предвиђено изрицање заштитне мере, односно казнених поена, родитељу, усвојиоцу, односно стараоцу неће се изрећи."
  • oki

    25.09.2015 10:41
    kazna
    E sto vam je kazna. Pa vise je nego smesno. Bolje kuglu oko noge i na njivu da kopaju. Pa da vidimo onda koliki su mangupi i za koliko ce sati proplakati. Bilmezi jedni.
  • NS

    25.09.2015 10:35
    NS
    Anonimusu, zbog takvih kao što si ti i jesmo na dnu. Pre svega, vrlo si nepismen.
  • Keith Flint

    25.09.2015 10:35
    Naravno da su ugrožavali, prvo sebe a onda i tog vozača, kojeg bi na sudu razapeli jer, eto, kako on to nije njih video da su se zakačili za bus...
    A i štetu na busu su mogli prouzrokovati, mogao je pući poklopac motora ili zadnji branik...
    Lupetaš gluposti nevidjene.
  • VP

    25.09.2015 10:34
    Zezanje?
    @Anonimus 11:29.
    Pa, sa li si ti normalan? Ugrozavanje sebe i drugih nije zezanje. Za njih me i nije mnogo briga, ocigledno ih je vaspitavao neko kao ti, pa mozemo reci da dobri i spali, od koga su ucili. Da li bi ti bilo prijatno da ides kolima u susret ovome autobusu ili iza njega i neko od klinaca, koji se zamo zezaju, se otkaci zbog neravnine na putu i padne tik ispred tvojih tockova. Da li ja treba da zivim sa slikom prosutog mozga (koji se samo zezao) ispod mojih tockova do kraja zivota??? Na taj nacin bi moj zivot bio unisten a nebi ni mojim bliznjim zivot bio isti kao pre.
    Hajde ne mlatite po komentarima nego idite vaspitavajte decu.
  • Играла се деца

    25.09.2015 10:26
    @"nisu nikog ugrožavali, nisu nikog napali, nisu p
    Угрожавали су итекако, како себе тако и друге!
    Да су деца страдала, снимка не би ни било, али би читали вести у стилу "бахати возач ГСП-а дивљао, док су му деца висила из аутобуса", зар не?
    Можда су и штету направили, поломили браник! Бојим се да онај браник не може да држи тежину од нпр. 180 kg (3х60), јер није томе намењен...

    Некада су се деца "мало" зезала тако што су грудвама гађала аутобусе у пролазу у бочну страну аутобуса, такмичећи се ко је спретан да погоди аутобус, без жеље да разбију исти. Данас деца ледењачама и камењем гађају аутобусе да би их разбили (направили штету) и то најчешће у ветробранско стакло, што може да буде јако опасно, ако исто пукне у току вожње.. а онда следи катастрофа, И ТО ЈЕ ТО!
  • 25.09.2015 10:07
    @Bandoglavac
    "nisu nikog napali , nisu pravili štetu malo se zezali i to je to ."

    Ugrozili su svoju bezbednost. Da im se nešto desilo, mi bismo im plaćali lečenje, a vozač ispaštao.

    Ugrozili su tuđu bezbednost. Da je neko od njih otpao mogao je izazvati sudar, mogao je povrediti drugog pešaka.
  • 25.09.2015 10:06
    To sto su uradili, nije da nije opasno, ali prvenstveno za njih. Moglo se desiti doduse da je neko otpao, da su ovi sa motorom naleteli na njega i da se i oni skrse. Ne znam, mozda i nije lose da ih malo kazne, da sutra ne uradi to neko iz njihove ekipe pa da strada, ali s' druge strane ovakve stvari su normalne za njihove godine dokazivanja. Neko ce reci, sto se ne dokazuju na neki drugi nacin? Dokazuju se sigurno i na mnoge druge nacine, ovo je samo jedan deo lepeze. Vecina "normalnih" je pravila slicne gluposti kad su bili mladi!
  • anonimus

    25.09.2015 09:28
    Najbolje bi bilo da svu decu umotamo u pucketavu foliju da se slučajno nepovrede , i da ih nepuštamo iz stana dok se ne venčaju ,škola da se uči preko interneta online , a druženje preko skaypa i preko igrica, tako bi bilo najmanje ovih gluposti . Ajde ljude da li ste normalni pustite decu nek se zezaju nisu nikog ugrožavali , nisu nikog napali , nisu pravili štetu malo se zezali i to je to .
  • cure

    25.09.2015 09:03
    a koji su to prekršaj počinili ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna