Info
25.09.2015.
10:55 > 11:12
Pokrajinski sekretar za urbanizam Slobodan Puzović ističe da treba rešiti pitanje kako legalizovati određeni broj objekata koji se vode kao nelegalna gradnja, a da to ne ugrozi interes i prava ostalih građana Srbije koji nemaju nelegalno izgrađene objekte.
  • goran

    29.09.2015 19:07
    ccc
    ccc sta je zlokobnih i ljubomornih ljudi.pa da su svi imali za dozvole sigurno nebi gradili bez nje.
  • Janac

    26.09.2015 10:32
    Kako je pocelo...
    Platim sve takse drzavi, ovi sto su gradili nelegalno prodju bolje... Platim zdravstveno, pa opet moram da platim privatno - opet bolje prodju ovi sto ne placaju zdravstveno...

    Placam penziju stalno... interesuje me da li ce i tu drzava da me zezne kada bude trebala da mi isplati pa ce mi opet biti zao sto sam postovao zakon.
  • bas ja

    25.09.2015 11:06
    a ja?
    Da li je normalno da mi koji trazimo dozvole, cekamo, gubimo vreme, placamo debeeeele takse, gradimo sa papirima, nemamo nikakve povlastice, umanjenja ili povlascen polozaj u odnosu na ove sto ne pitaju nikoga, grade sta hoce, gde hoce i ne plate nista. Zatim njih lepo nagradimo sa simbolicnim sumama, cisto radi reda, a ti plati punu cenu, ko te sisa. Njih treba kazniti, sto nisu postovali zakon! A ne nagraditi sitnim sumama!
  • Bosanac

    25.09.2015 10:53
    iz Republike Srpske
    Kad i mi Bosanci vidimo da nas ovi iz Srbije posteno zavlace, onda mozes znati koliko je sati. Ovo vise nema smisla. Posteno sam sazidao kucu i sa svim papirima, a sada onaj koji je sve radio na divlje da prodje bolje od mene.
    Ispadosmo mi posteni ovce.
    Toliko.

    ps. Ako se ovako nastavi, postajem prvi Bosanac autonomas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna