Info
18.11.2015.
11:20 > 11:26
Osnovni javni tužilac u Mladenovcu Dragan Jovanović, koji je inicirao obustavu emitovanja "Farme" i pokrenuo istragu protiv Kristijana Golubovića zbog nasilja u ovom rijalitiju, nije ponovo izabran na tu funkciju.
  • Ne nad

    19.11.2015 09:59
    Prema opštem pravnom shvatanju,svaka zemlja pa i SRBIJA naročito, bez efektivno pravno-funkcionišućih i efikasnih pravosudnih organa i postavljenih sudija, NIJE pravno-funkcionalna DRŽAVA, već je to PODZEMLJE pod kontrolom "kriminalno-uspešnih" i nedodirljivih kao institucionalizovanih kriminalaca koji organizovano-kriminlno usmeravaju i kontrolišu javno funkcionisanje sistema izvršne vlasti i "parlamenta" u njihovu ličnu korist a na štetu žrtvovane javnosti i pravnih i materijalnih interesa poštenih građana i radnnih ljudi koji se podređuju i žrtvuju u korist kriminalno organizovanih i delujućih "moćnika". Svaki i svačije pokušaj pravnog suprotstavljanja tome predstavlja veliki rizik i potencijalnu opasnost po vitalne interese suprotstavljenih.
  • boki

    18.11.2015 20:55
    Sve što štrči seče se,bilo dobro ili loše....
  • Selektivna (ne)sloga

    18.11.2015 17:14
    Šta to beše kolegijalnost
    Gde ste sada gospodo advokati, da odbranite kolegu i budete jedinstveni u obrani struke? Ni pismo podrške/osude niste u stanju da napišete. Slede sve moguće psovke našeg bogatog srpskog jezika usmerena na vlast i narod podjenako (jer dopuštamo sve ovo i dalje kao da smo nojevi, a ne ljudi!).
  • Mile

    18.11.2015 15:46
    "Dotakli smo dno života..." (iz srpskog folklora).
  • dragan

    18.11.2015 15:02
    @Anonimus

    Svaka cast za komentar .
  • 18.11.2015 14:15
    Сродна вест из исте нам државе:
    Директорку Културног центра смењују због „Великог брата”

    '"Власт у Пожеги тражи оставку Слађане Варагић јер се она „не осећа одговорном што су ријалити програми све гледанији”.'


    http://www.politika.rs/rubrike/Kultura/Direktorku-Kulturnog-centra-smenjuju-zbog-Velikog-brata.sr.html
  • 18.11.2015 14:14
    Vlast lakše vlada glupavim i retardiranom narodom pa im je zbog toga stalo da se Farma, Parovi, Veliki brat emituju u nedogled. Glupaci prikovani pred TV ekranima koji gledaju Zmaja od Šipova, Ekrema Jevrića, Staniju, Kristijana,... ne razmišljaju o svakodnevnim problemima pa su stoga omiljeniji našim vladarima. Kako bi ih non stop držali u tom zombi modu svakog ko se usprotivi tim rijaliti programima smatraju za neprijatelja pa mu podmeću nogu,smenjuju, proganjaju. Svaki napad na Kristijana, Pink, Informer ova vlast izjednačava sa napadom na Vučića. Svaki napad na Farmu tumače kao pokušaj rušenja vlade, destabilizacijom države. Prosto je neverovatno kako su uspeli da nas dresiraju. Ja eto imam rođake koji 24 sata dnevno prate Parove. Jedino kada treba da sednu za sto i da ručaju odvoje se od televizora, ali ga zato pojacaju do daske kako bi ga čuli iz kuhinje. Ceo dan im se svodi na komentarisanje ko je šta kome rekao, ko je koga pljunuo, uvredio, isprozivao. Imaju par favorita u tim Parovima za koje navijaju i svaki napad na nekog od tih likova oni doživljavaju kao napad na njih. Odmah se nerviraju, negoduju, psuju. Toliko su se uživeli u te Parove da uopšte ne razmišljaju o tome da njihova ćerka radi za 12.000 dinara kod Kineza u butiku a da sin koji je student generacije ni dan danas nema stalno zaposlenje već radi za bakšiš u nekakvom lokalu. Bitno im je da Marić i Peconi ne prekinu Parove a to što im je frižider prazan, duguju za gas i struju, fabrike ne rade, mladi beže iz Srbije ih ni najmanje ne dotiče. Ono jednom kada je bio neki dan žalosti pa Parovi nisu bili emitovani taj dan je za njih bio smak sveta. Rođaci su mi, ali su bolesni debili.
  • 18.11.2015 13:45
    Iskreno
    Pinkova Farma je bezazlena u odnosu na Farmu u tužilaštvu!
  • armagedon

    18.11.2015 12:55
    reko ti ja tužioče,ne kači se sa mitrovićem ostaćeš bez posla.dodju tako vremena,kada pamet zaćuti,budala progovori,a fukara se obogati reče naš nobelovac i tačno tako je sada.
  • miki sns

    18.11.2015 12:36
    I treba ga smeniti. Šta ima da se meša u svoj posao? Nije njegovo da misli svojom glavom, puno je on sebi uzeo za pravo ...
  • Ihc

    18.11.2015 12:04
    Zar u prav(n)oj državi?!
    Znači >> bež´mo odavde!!
  • мара

    18.11.2015 11:42
    Не може се бити некомпромитован и опстати тамо где партије ведре и облаче.... Могло се очекивати, на жалост!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna