Info
25.01.2016.
10:01
Tokom prošle godine u zrenjaninskoj Opštoj bolnici "Dr Đorđe Joanović" bilo je više verbalnih i fizičkih napada na zaposlene, a od toga je nadležnima prijavljeno šest napada na osoblje.
  • Jon

    26.01.2016 08:44
    Treba razumeti i građane. Dobri lekari odavno napustili državu. Ostali samo nesposobni i nestručni lekari koji ne umeju ni diagnozu da postavljaju, čoveka leče pogrešno, ili experimentišu na njih. Ne retko se dešava da upropaste još više čoveka. Još ako uzmemo u obzir bezobrazno ponašanje lekara i medicinskih osoblja jer im se ne radi, zbog čega je totalno rasulo i kaos u medicinskim ustanovama, sasvim je opravdan bes pacijenata. I za sve ovo kriva država, jer ovo stanje ona stvorila, a ništa ne čini da prvo dovede red u zdrastvu. Država bi da rešava posledice a ne uzrok problema.
  • pipi

    25.01.2016 18:56
    Zrenjaninska bolnica treba da se pozabavi intenzivnim konsultacijama o unapređenju kvaliteta svojih usluga i podizanju nivoa komunikacije s pacijentima. Ako to urade, problem će se rešiti sam od sebe. Tamo vladaju takvo rasulo, samovolja i bahatost da me ovi napadi uopšte ne čude. Dozlogrdilo ljudima da ih tretiraju kao stoku za sopstvene pare.
  • joca

    25.01.2016 11:45
    joco jocizr@komen.com
    nije ni cudo kad su svi lekari i casne sestre korumirane i brezobrazni do dna oni jos nisu svatili da bez bolesnika ne bi imali radna mesta sramota kako se ponasaju sa pacijentima nije nista neobicno sto ich tuku i pljuju i psuju jer su nekulturni i misle da su bogovi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna