Info
22.09.2010.
08:08 > 13:51
Državljanka Hrvatske J.T. (28) teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova na Mostu slobode.
  • Nemanja

    23.09.2010 09:01
    Osim motornih vozila, tu si i biciklisti koji su PRIMORANI da idu kolovozom preko mosta - staze nema, a ako ideš džombastom stazom za pešake, samo trenutak nepažnje te deli od leta preko ograde.
  • @emanon

    22.09.2010 16:45
    Niko nije rekao da nije dozvoljeno prelaziti most peške, nisi razumeo Bocu.
    Pešaci se na mostu smeju nalaziti isključivo na pešačkom delu koji je ograđen. Kakvo crno pretrčavanje mosta, ona nije smela ni nogu da stavi na kolovoz koji je rezervisan isključivo za motorna vozila.
  • Andjika

    22.09.2010 12:02
    I šta sad?
    Sinoć sam prelazila most peške, Hitna pomoć je odvezla povredjenu devojku, a momak koji je vozio Jugo bio je izbezumljen. Ne razumem ljude koji pretrčavaju most, uz preskakanje duplih ograda! Ludost, i onda je kriv vozač!
  • emanon

    22.09.2010 11:25
    Prijatelju Boco gde to pise da je zabranjeno peske prelaziti most Slobode? Zasto uopste i postoji pesacka staza i stepenice za pesake. Nije dozvoljeno peske ici kroz tunel sto je i lepo oznaceno znakom zabrane na njegovom ulazu a most mozes da prelazis i 100 dnevno, koliko ti se prohte. E sada sto je devojka poprecno prelazila most je samo do njenog glupog razmisljanja i ludosti. U svakom slucaju neka se oporavi i prodje bez posledica a coveku koji ju je udario srecno mu bilo na sudjenju i da prodje sa malom globom. Ipak nije on kriv sto budala pretrcava most, ali zakon kaze da uvek moras obracati paznju tokom voznje jer se uvek mogu desiti nepredvidjene situacije.
  • boco

    22.09.2010 09:22
    ko pretrcava ???
    Da li je dozvoljeno pretrcavanje preko mosta ??
    Ja mislim da nije. Vozac sam i kad god prelazim most u podsvesti mi je da tu nema pesaka jer je zabranjen prelazak mosta, pogotovo sto postoje i visoke metalne prepreke i tesko ih je preci.
    Ljetos kad je bio visok nivo Dunava isao sam do sredine mosta peske da vidim vodostaj i kako izgleda ribarac, prelazio sam most i znao sam da je to i nedozvoljeni i opasno, tako da ovog vozaca preterano i ne okrivljujem pogotovo sto je bila noc.
  • sosa

    22.09.2010 09:00
    malo
    Most NIJE bio zatvoren iz pravca Novog Sada ka sremskoj strani nego se odvijao skroz desnom traku uz asistenciju saobracajca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna