Autor: Živan Lazić/foto: Novosadski sajam

Info
16.05.2016.
21:22 > 09:46
To što aktuelni premijer (za vreme čijeg neformalnog ili formalnog upravljanja vladom se pet puta održavao Međunarodni poljoprivredni sajam) nikada nije otvorio novosadski brend, pokazatelj je u kojoj meri je skrajnut agrokompleks, jedina privredna grana Srbije koja u inorazmeni kontinuirano ostvaruje suficit.
  • Pera Kabanicar

    16.05.2016 21:08
    nije njegov sajam
    Ova politicka "elita" je podelila interesne zone. Sajam je dobio SPS. Vodi ga Slobodan Cvetkovic, politicar koji je bio u JUL-u kod Mire Markovic, pa posle 2000-te presao u PSS kod Karica i tu zavrsio privatni fax, pa kada je Dinkic unistio Karica, presao je u SPS, pa malo po malo "dogurao" do predsednika gradskog odbora SPS i tu zamenio dr Sinisu Sevica, SPS-ovca jos od 90-ih koji je profesor na medicinskom faksu i nije nikada menjao partije, ali nije bio "pogodan" Bajatovicu...tu Vucic nema, ama bas nikakvog interesa da dolazi, nece da se petlja.
  • Dejan

    16.05.2016 17:09
    @yw.
    Srbija ima najjacu poljoprivredu u Evropi.

    Bravo za ovaj ociti sarkazam.
  • Anonimus

    16.05.2016 14:14
    Podsticaji manji 70%
    Ove godine podsticaji su smanjeni za oko 70% za ratarstvo, možda je to razlog njegovog izostanka.
  • yw.

    16.05.2016 13:49
    Srbija ima najjacu poljoprivredu u Evropi.
  • G

    16.05.2016 13:00
    A da jeste došao, komentari bi bili kako se kiti tuđim perjem. Premijer bi trebalo da prekine da "otvara" bilo kakve privredne radove ili sajmove i radi svoj posao.
  • goxns

    16.05.2016 12:35
    da li je moguće
    kad bi doša na sajam osuili bi paljbu po njemu, ne valja kad dodje ne valja kad ne dodje.. i da sad su nam opet svi krivci u BG-u, a to ste ne znamo sa mi da pocistimo svoje dvoriste to nikom nista,....
  • Limanac

    16.05.2016 11:04
    doćiće samo...
    Stiže čim se proda sajam. Neće da dolzi pred gašenje.
  • Jovan

    16.05.2016 10:52
    Autonomija
    Baš zbog ovakvog nipodaštavajućeg stava vlasti u Srbiji prema Vojvodini neophodna joj je autonomija i ekonomska nezavisnost.
    Sa dodatnom vrednošću koju proizvede svake godine, Vojvodina može sebi da plati i vrhunsku vojsku i policiju i zdravstvo i obrazovanje i nezavisno sudstvo.
    Zbog istih razloga veliku državu napustili su i Slovenci i Hrvati.
    Tako je to kada neko po svaku cenu želi da istovremeno dembeliše, a i da vlada i upravlja preko tuđe grbače.
    Niti znaju niti mogu, a neki vid autonomije Vojvodine je neminovnost.
    Na ovaj, ili onaj način.
  • Sajamski radnik

    16.05.2016 10:13
    Dolazak
    Premijer bi možda došao da zadnje 3 godine sajmon ne upravljaju bajatovicevi kadrovi prvo bivši vozač u službi državne bezbednosti, Lukač a danas Cvetković kadar bez dana radnog iskustva bivši pomoćnik Bogoljuba Karića sa diplomom dotičnog koji su doveli sajam na rub propasti.Zašto bi dolazio na sajam koiji se gasi. Svi mudro ćute, a znaju da je ovo na veliku žalost poslednji sajam.
  • Terminate all

    16.05.2016 10:09
    Ugašene su sve veće firme osim tajkunskih, ugašena su radna mesta u privredi. Sada je cilj propast što većeg broja gazdinstava i nasilno oduzimanje njihove zemlje. Domaći tajkuni i "Arapi" se neće zadovoljiti otimanjem celokupnog državnog zemljišta oni hoće preuzimanje svakog hektara koje je danas u vlasništvu individualnih gazdinstava. Uočeno je da usled propasti privrede postoji spas u poljoprivredi. Neophodno je stanovništvu oduzeti svaku mogućnost rada i dostojanstvenog života.
  • JA-PDj

    16.05.2016 09:55
    A zašto bi
    Znaci SFRJ mi je bila prava zmlja.SRJ- SCG mala .Srbija premala. Nikad nisam bio za neku Autonomiju do sad a sad, E BOGA MI JESAM. ne zbog neke pljacke ili sta ti ja znam nego zbog ...........................................................................................................................!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna