Autor: 021.rs/agencije

Info
24.06.2016.
09:40 > 09:41
Britanija je glasala za izlazak iz Evropske unije, potvrdila je danas britanska Izborna komisija.
  • Južnjak

    25.06.2016 16:54
    @RusofilIQ0 Što pozivaš na kažnjavanje Britanskog naroda, kada je EU navodno jedna velika demokratija, pa neka prihvate demokratsku odluku.
    Što se tiče Grka, EUROSTAT je pravio analizu gde Grci imaju veći broj radnih sati nego tvoji ljubljeni Nemci. Da ne pričamo koliko ima grčkih radnika koji rade u Nemačkoj.Šta su trebali da urade da slušaju Angelu kao naš Vučić pa da udju u "teške reforme i rad" buhahhaha.
    Jedini koji imaju korist od EU su Nemci, što su inače Englezi napustili EU ako nije tako.
  • Rusofil_IQ0

    25.06.2016 01:19
    Jedno je sigurno nakon ovoga ima da vidimo ko vodu nosi a ko je pije!
    EU vs GB

    Nazalost navijao sam da Grci prvi ispadnu, nekako su mi zadnjih 100 godina kezavi, pljcljivi neradnici, nista od svoje slavne istorije nisu sacuvali, da si ispali pretpostavljam da bi im ekonomija pukla za 60%

    Nadam se da ce EU odgovoriti ostro ostrvu, irci i skoti ce tek da ih uzdrmaju, realno seljaci i cobani su prevagnuli u svojem strahu! ovo ne kazem da ne vidim problem migranata ali cepanje moze da povuce daleko veci ekonomski problem a UK je itekako bila veoma otvorena za strane investotore, pogotovo bankovni sektor, cobani tamo nisu ni svesni kako ce zivet kad te banke odu pod led, ali videt cemo, neko i to mora da prezivi na svojoj kozi, a srbende gledajte jer mislim da ce rezultat po vas da bude veoma poucan, kako je to kad si sam i kad se inatis susednim zemljama :)
  • @G

    24.06.2016 22:09
    Srecom pa ne prodje 2 do 3 komentara a da nekog ne nazivate fasistom. Tesko je vreme, pa bi mozda i vama prijala neka terapija.
  • Denis

    24.06.2016 19:00
    Putu učlanjenja u Evropsku Uniju Srbija apsolutno treba da stremi bez obzira na tesni rezultat referenduma u Velikoj Britaniji. Danas je u UK pobedio političar tipa Najdžela Faraža koji je prototip populiste i poluintelekta koji je raznim teorijama zavere i neistinama naveo neobaveštene građane da je njihov najveći problem članstvo u EU. Zar bilo ko od nas treba na takve da se ugleda? U UK od samog početka Evropsku Uniju nisu shvatali na pravi ideološki način niti su marili za njene vrednosti i viziju razvoja, već su je posmatrali kao ekonomsku zajednicu i veliko tržište. To je i razlog zašto oni koji su se u kampanji zalagali za ostanak nisu bili dovoljno ubedljivi naspram ideološkog glasanja pristalica izlaska - sa pogrešnom ideologijom ali ipak ideologijom. Nadam se da će EU iz ove krize izaći jača i jedinstvenija i da ćemo zajedno graditi njeno jedinstvo, bez Britanaca ili možda samo bez Engleza i Velšana...
  • G

    24.06.2016 18:00
    @@Juznjak - na stranu da je grupa vojvođanskih fašista izrazito aktivna na ovim stranama pa neobrazovana lica mogu steći utisak da su dotični u većini, dok međutim na izborima su ih, bez sumnje, čelnici režima držali pod oružjem i lancima da ih spreče da glasaju i pokažu koliku uživaju podršku građana Vojvodine. Veoma volite da etiketirate svakoga ko ne misli kao vi sa "patrijota", "kinezofil" ili "rusofil" - a kad pogledamo upravo komentare niko i nigde nije nikoga prethodno nazvao "anglofil", "izdajnik" ili slične etikete koje vam se po pravilu priviđaju, već ste upravo vi koji ste uvereni u ispravnost svojeg mišljenja to prvi uradili.
    Drago mi je što većina građana Vojvodine ne misli kao vi.
  • Gospodo?

    24.06.2016 17:46
    Sledeće što ćemo gledati su pokušaji da se svi migranti isteraju i vrate odakle su došli.
    Sasvim je lahko moguće, dok je Jakob Rotšild jedno pričao i pretio povodom Bregzita, drugo je radio. A obraćanje je trebalo da posluži kao maska.
    Pravljenje haosa na području Evrope je počelo i neće stati do ujedinjenja arapskih sanaga protiv evropskih, koje se već formiraju.
    Naravno, znamo koja će se Zmija smejati tome i rado prodavati oružje za ovakav sukob.
    Takođe, znamo i da Izraelu to odgovara, jer će svakako umeti da iskoristi taj sukob za svoje proširenje (ako nemaš snage da ih sam pobediš, zavadi ih sa nekim jačim)
    Sve i da Britanija nije izašala, desilo bi se nešto drugo.
    Cilj je rat između Evrope i Bliskog Istoka u širem smislu.
    Ali jedno je sigurno SRBIJI EVROPA NIJE ALTERNATIVA!
    I molim političare koji neće pobeći prilikom mobilizacije, da ne postavljaju Srbiju kao "BRANIK EVROPE", ve' da organiyovanu vojsku propuste u pravcu Evrope.
    To je zbog toga što vojska najviše razara tamo gde naiđe na otpor.
    A vama gospodine LPL:
    - Ne bih ja poredio bombardovanje iz topova sa naše strane u otvorenom sukobu na zemlji,
    sa kukavičkim rasipanjem kasetnih bombi i navođenih projektila sa visine od 10.000m nad narodom bez odbrane od toga. Uranijum da ne pominjem.
    Uostalom, broj žrtava to jasno govori. Civilnih žrtava. Obratite pažnju na broj dece u njemu.
    Kako bilo, toj kulturnoj Evropi želim da iskusi svaki delić kazne sa neba, jer viša sila postoji
    kako je god nazivali...
  • @Juznjak

    24.06.2016 17:19
    @Juznjak

    Iznenadjen sam a istovremeno i obradovan koliko se malo patrijota poput vas i G-a javilo zbog ove danasnje vesti . Drago mi je sto vecina citalaca ne misli kao vi .
  • Juznjak

    24.06.2016 16:15
    @Ipl. "Mi smo bombardovali Dubrovnik, Sarajevo, Vukovar... da li to znači da i nama ne želiš ništa dobro"

    I oni su imali Jasenovac i Jadovno, da li njima želiš dobro?

    @Sremcina "znači ne razlikuju se puno od nas srba"

    Pa ako se ti ne razlikujes puno od njih, to je tvoj problem, nemoj i ostalima da namećes tvoj imidž.

    @Insomnia
    Čuj ovog. Unprofor je ušao na Kosovo posle izlaska naše vojske. Tako da nikakvi Unproforci nisu mogli da ti se smeju. Toliko o tome.
  • Terješkova

    24.06.2016 16:02
    Tako se to radi....mogu, hoću a imam i muda! Bravo Englezi, kakvo god da imam mišljenje o vama čestitam, šta ćete u kolu sa boranijom! Uskoro odlaze i Švabe!!
  • Novosađanka

    24.06.2016 15:57
    @ Sremčina
    ...misli na Sremce! ;-)
  • Juznjak

    24.06.2016 15:49
    @Tyler Durden lep pokušaj susJede ali mi sebe ne zovemo Srbijancima ( nego Šumadinci, južnjaci, Mačvani itd) Tako da ti je propalo trolovanje.
  • G

    24.06.2016 15:06
    @dokle vise @G - da "gospodine", u ta lica bih ubrojio i sebe istog trenutka kada bih imao fobiju ili gajio mržnju prema nekoj naciji koja mi ništa nije uradila, a ponajviše ako bih istovremeno hvalio one koji jesu naneli štetu i patnju meni i mom narodu.
  • Sremčina

    24.06.2016 14:51
    @Novosadjanin
    " Gledam ih ovde na moru na sta taj narod lici svi sa nekim glupim tetovazama i svi debeli i crveni znaci gomila idiota!"

    Znaci ne razlikuju se bas puno od nas srba.
  • za gospodina G

    24.06.2016 14:49
    Gospodine G vi ste jedan fino vaspitan , kulturan i obrazovan gospodin.
  • G

    24.06.2016 14:46
    @@G - sarađujem "gospodine" i sa Kinom iako kritikujem i neke njihove postupke, s' tim da ti njihovi postupci nemaju nikakve veze sa našom državom.
    No, u potpunosti se slažem sa vama, očekivano je da smatrate da ako sa nekime sarađujem nemam nikakvo pravo da kritikujem njegove postupke jer je to deo vašeg mentalnog stanja. U skladu sa time, ne znam da li da vas "gospodine" pitam da li vi na bilo koji način kritikujete ovu državu obzirom da joj plaćate poreze?
  • dokle vise @G

    24.06.2016 14:39
    @G
    @za @G - ..Očekivano je od mentalno poremećenog lica da ne razume da je fobija....

    U ta lica ubrajate i sebe ?
  • Henry

    24.06.2016 14:21
    God bless the Queen
  • @G

    24.06.2016 13:23
    Ajde sto vredjate ljude imenima u vasim komentarima ali ste uz to i licemer. Hvalili ste se kako putujete po zemljama zapada i saradjujete sa njima? Pa sto onda ne batalite to i ne saradjujete samo sa Kinezima?
  • G

    24.06.2016 13:22
    @za @G - potpuno se slažem sa vama. Očekivano je od mentalno poremećenog lica da ne razume da je fobija i mržnja prema nacijama mentalno oboljenje te je stoga takvom licu potpuno strano da neko može da ne mrzi nekoga ko mu ništa nije uradio. I vama najiskrenije preporučujem lečenje.
  • G

    24.06.2016 13:17
    @insomnia - poštovani gospodine, pod uslovom da ovo niste izmislili obzirom da nikakve ruske jedinice nisu postojale na KiM tokom ratnih dejstava, to nikako može da opravda tuđe zločine. Mi smo za naše zločine kažnjeni, bombardovani, rukovodioci i vojni zapovednici osuđeni. Ratko Mladić nije postavljen za gradonačelnika Srebrenice a Milošević nije prozvan faktorom mira. Izvinite što je iskustvo moje porodice drugačije od vaše, obzirom da nam je veliki broj članova stradao tokom I i II sv. rata baš od tih Nemaca pod kojima je majka vaše majke živela "normalno". Sa druge strane, protiv Nemaca možda niste primetili nisam ništa ni rekao - oni su priznali svoje greške i pokajali se za to šta su radili tokom svetskih ratova, dok naši američki prijatelji nisu priznali nikakve greške zbog svoje podrške etničkom čišćenju Hrvatske ili podršci albanskim teroristima i kriminalcima, i uostalom i ni za šta drugo što već decenijama rade po svetu. I stoga postoje više nego adekvatni razlozi da ih NE VOLIM kao i one koji imaju potrebu da svakoga ko ne misli kao oni etiketiraju sa "rusofil" ili "kinezofil".
  • loshmi

    24.06.2016 13:02
    @Novosadjanin
    Neka idu i neka se vise ne vracaju. Gledam ih ovde na moru na sta taj narod lici svi sa nekim glupim tetovazama i svi debeli i crveni znaci gomila idiota!

    Nemoj reci da obozavas Engleze .
  • Posmatrač

    24.06.2016 11:39
    Ko zna zašto
    Ko zna zašto je to dobro.Odavno je jasno da je Velika Britanija Trojanski konj SAD u Evropskoj uniji.Kad god je EU pokušala da donese neke odluke koje su se odnosile na veću samostalnost u spoljnjoj politici prema recimo Rusiji,Srbiji ili nekoj drugoj zemlji van EU ,Britanci i SAD su to kočili,usporavali,pretili sankcijama ili ucenjivali.Britanci su kao i SAD jako udaljeni od Evropske tradicije i kulture pa i načina razmišljanja tako da u tom smislu izlazak Velike Britanije neće ostaviti nikakve loše posledice.Takođe, ni izlaskom Britanskih Trojanaca iz NATO ,ova organizacija neće biti više toliko militantna i bahata prema manjim zemljama. Pa ni u ekonomskom smislu Bregzit neće mnogo naškoditi ostalim zemljama Evrope koje su stalno ucenjivane od njih nekim standardima,uvoznim ograničenjima i sl.Setimo se i ludih krava koje su krenule iz Britanije.Možda i naslov jedne priče "Mad dogs and Englishman" najbolje oslikava njihov ipak specifičan karakter i odnos prema zemljama koje se na kopnu (Evropi).
    Kad se tome dodaju secesionističke aspiracije Škotske i Severne Irske i još nekih oblasti imaće Britanci uskoro mnogo većih briga a tada kada one nastanu je bolje da nisu u EU.
  • Beka

    24.06.2016 11:39
    tako i treba...
    EU hrani bogatase sa zivotima siromasnih.... Mislite li da je tim ljudima bilo lepo? Mora da im je bilo extra cim su odlucili da se odvoje....Isto kao sto ce nama da bude extra kad udjemo u tu prokletu EU, kakav vid centralizacije pa to je strasno, samo to niko ne primecuje.... To je ono kao u americkim filmovima, zelimo da budemo deo popularne elite, a elita zivo sranje!
    Neka, podrzavam ih sto su izasli, jedno vreme ce im biti strasno al na duge staze...... ovo je najbolja odluka koju su mogli da urade. Raskinuli sa momkom koji ih je zlostavljao ispod odece, a facu im je sminkao.....
  • insomnia

    24.06.2016 11:29
    za G
    @ G - svako ima pravo na svoje misljenje i nekog vise volimo nekog manje, ali citiracu Vas "južni nam susedi kolju srpski narod i vade im organe ili kada nam demokratski zapadni sused vrši etničko čišćenje sopstvenih državljana srpske nacionalnosti". ... jer sam ratovao na Kosovu i dan danas nemam sna, ali ne zbog juznih komsija nego zbog NAS... ono sto sam video, ono sto su me terali (prvenstveno MUP i Srpski dobrovoljci) pa nisam izvrsavao i samo mucenje od strane nasih mi je ostavilo dozivotne traume, a Ruski Unproforci su nas ismejavali i igrali po svome (kada stigne koferce kod Jeljcina mi za njih ne postojimo) ... Moja baba je imalo tokom II-sv.rata uzasno iskustvo sa Rusima, zivela je ispod sadasnjeg Pancevacog mosta imala zemlje i dok je BG bio okupiran Nemcima zivela je "normalno" a kada su Rusi usli nagledala se zla i zla silovanja, otimanja, pijanih i divljih Rusa... Ja imam adekvatan razlog da ih NE VOLIM a vi sto se bavite istoriskim cinjenicama manite me toga ...
  • Novosadjanin

    24.06.2016 11:27
    Neka idu i neka se vise ne vracaju. Gledam ih ovde na moru na sta taj narod lici svi sa nekim glupim tetovazama i svi debeli i crveni znaci gomila idiota!
  • neumorni @G

    24.06.2016 11:26
    @G je u akciji lova na izdajnike.
  • lpl.

    24.06.2016 11:22
    @...
    Samo da pitam... jesu oni nas bombardovali ?Jesu!
    Ne zelim im nista dobro!!!!!!
    Toliko!!!

    Pa i mi smo bombardovali Dubrovnik , Sarajevo , Vukovar ... da li to znaci da i nama ne zelis nista dobro ?
  • @G

    24.06.2016 11:22
    ...
    Provali da je ovaj sajt prepun mrzitelja Srba i Srbije. I uvek su na stand-by...valjda i poruke salju jedni drugima cim se nesto pojavi , hahaha!

    Pukli su ko zvecke i kraj. Neka ih pojedu Arapi njihove manjine koje su dobili napustanjem kolonija. Ta "tehnoloski razvijena zemlja" je kroz istoriju samo pljackala, masakrirala i porobljivala narode sveta.

    U krvi su ne do kolena nego i preko glave. Mozda ce i oni camcima preko Kanala uskoro...
  • za @G

    24.06.2016 11:17
    @G
    @djole -". Ostaje jedino nejasno zašto vi "gospodine" mrzite rusku ili kinesku naciju .."

    Ostaje jedino nejasno zasto vi "gospodine" volite rusku ili kinesku naciju ..
  • djole

    24.06.2016 11:11
    @G
    @djole ...Lečite se.

    Lecite se vi .
  • G

    24.06.2016 10:46
    @djole - pretpostavljam isto kao što je vama najsretniji dan u životu kad bombe padaju po civilima širom Srbije, kad miroljubivi južni nam susedi kolju srpski narod i vade im organe ili kada nam demokratski zapadni sused vrši etničko čišćenje sopstvenih državljana srpske nacionalnosti. Ostaje jedino nejasno zašto vi "gospodine" mrzite rusku ili kinesku naciju koje vam ništa od navedenog nisu uradile, ali evo, ja se gospodine najiskrenije nadam da će zarad prijateljstva i partnerstva da jedna ruska bomba padne na vašu kuću i pobije vam porodicu, a da će jedan kinez da učini prijateljski gest i ostatak vaše porodice koji je preživeo ovo prethodno prekolje i povadi im organe. Valjda ćete ih tada konačno prihvatiti za prave prijatelje. Lečite se.
  • ...

    24.06.2016 10:39
    ...
    Samo da pitam... jesu oni nas bombardovali ?

    Jesu!

    Ne zelim im nista dobro!!!!!!

    Toliko!!!
  • prolaznik

    24.06.2016 10:33
    @Viktor
    Bar jednom
    - Konačno neke koristi i od tih Britanaca.

    Mozes li konkretno da navedes koje su to koristi ?
  • Analiticar

    24.06.2016 09:57
    Analiza
    Sad je potrebno otvoriti novo radno mesto. pored komesara za prosirenje, da postoji i komesar za suzenje EU
  • djole

    24.06.2016 09:54
    Danas je najsretniji dan u zivotu za rusofile , patrijote , kinezofile i sve one koji mrze Evropu .
  • cwelle

    24.06.2016 09:51
    Britanci su sve ovo namerno uradili samo da bi se dopali Srbima.
  • realno

    24.06.2016 09:46
    Ne znam cemu se patrijote raduju . Britanija moze sebi da dozvoli luksuz da istupi iz EU s obzirom da je u pitanju visoko razvijena tenolosko industrijska zemlja koja je i do sada mnoge stvari radila mimo EU i sto ce uvek imati oslonac u svom velikom savezniku Americi . Niti ce EU propasti bez Britanije niti Britanija bez EU.
    A nama ovako siromasnima EU je jedina alternativa ( Grcka , Spanija , Portugalija , ...bile su bedne zemlje pre ulaska u EU).
  • PERICA

    24.06.2016 09:29
    @Tyler Durden
    Slažem se sa većim delom komentara a pogotovo sa onim "ni kod babe nema dzabe". nažalost u Srbiji ima uvek džabe što i jeste osnovni problem kako kažeš Srbistana. Kad u srbiji zaživi sistem da ni kod babe nema dzabe eto nama napretka
  • goran

    24.06.2016 09:26
    Domace patriJote u ekstazi .
  • Kaligula

    24.06.2016 09:20
    Ne cudi me ovo uopste.

    Zanima me samo, na primer, da Euro podje putem svajcarskog Franka - i da to potkace nas sve sa kreditima indeksiranim u Eurima - sta ce uraditi nasa zemlja da nas zastiti??
  • Zoki

    24.06.2016 09:17
    Dok se ova krntija od nase zemlje primakne EU mozda je nece ni biti. Kao neostvareni san - ne mogu vise da slusam drogiranje o tome da treba da smo u EU.

    Slusam Gibraltar glasao 96% da ostane u EU - kao plase se Spanije - ma kakav strah od Spanije boje se oni jer su poreski raj za bogatase koji nece da placaju porez. Skotska bi isto da ostane u EU - pa sto se te dve lepo referendumom ne odcepe od UK? Ko kod nas cepkanje i konflikti...

  • Tyler Durden

    24.06.2016 09:14
    EU je klub "velikih igrača" onih koji su dovoljni sami sebi. EU je bila funkcionalna i lepa dok je okupljala 10-ak najjačih država koje su svoje ionako jake ekonomije mogli još lakše i efikasnije da razvijaju. Problem je kad su na klackalicu sa velikim i debelima počeli da sedaju i mali i nejaki, koji su iz EU očekivali samo predpristupne fondove a da u nju nisu upumpali ništa zauzvrat. To što se to nama Srbijancima ne sviđa naš problem, ali tako je u životu. I da nema EU, Britanija bi bila Britanija, kao što bi i Nemačka bila Nemačka tu nema sumnje. Žalosno je samo što će Srbistan ostati Srbistan u kome više ni svinju ne možemo da preteramo preko Dunava u "Austro-Ugarsku" a tu nam nije niko kriv. Ni kod babe nema za džabe, a kamoli kod devojke mlade. Ovaj čin shvatite kao da je čiča otišao kod devojke a onda prestala da mu daje... samo što se nije iz te afere nije okrenuo čiča, nego devojka ;)
  • ex chapman

    24.06.2016 08:41
    ebi ga
    :(
  • Nervirach

    24.06.2016 08:24
    Ne pljujte po Evropi. Ako tamo pocnu da voze krseve sta ete vi voziti? Isto vazi i za krpice i meso.
  • Branislav

    24.06.2016 08:19
    Bravo za Britance citaj Engleze (jer su Skoti i Irci za ostanak u EU), sta ce sad nasi EUfanatici Vucic,Dacic,Canak,Pajtic,Ceda..sta ce te sad da "prodate" narodu kao novu mantru kada se EU RASPADA ?!
  • ОхМајГад

    24.06.2016 08:18
    Брегзит нема алтернативу
    Фунта пада, Евро у порасту!
  • Milan

    24.06.2016 08:07
    Da li će kod nas ikada biti održan referendum o članstvu u EU? Ili se mi ne pitamo...
  • Zivan

    24.06.2016 08:07
    Pogresilo se kada je Velika Britanija 1971. godne primljena u tadasnju Evropsku ekonomsku zajednicu. Prethodno su degolisti dva puta odbijali pokusaje Ostrvljana da se prikljucce. Britanija po nacinu zivota, nepisanim drusstvenim pravilima, istoriji.., nikada nije bila naroccito vezana za kontinentalne zemlje i u Uniji je bila samo zarad slobodnog pristupa velikom trzzistu. Nije bila cclan ni evrozone, ni ssengenzone.
    Posle Brekzita je prilika da Unija vodi vise evropsku, a manje americko- natovsku politiku. No, valja imati politiccare sposobne da predvide buducnost i vode Uniju u pravom smeru, a nisam siguran da su u Evropi takvi na sceni.
  • АМ

    24.06.2016 08:04
    ДД
    Данке Дојчланд!
  • АМ

    24.06.2016 08:02
    ТитоПартијаЕуНатоАрмија
    Пут ипак има алтернативу?
  • @Nažalost

    24.06.2016 07:57
    Hajde sve ovo ostalo što ti nalupeta, ali ove programske petlje mi zvuče zanimljivo. De, objasni nam još malo o tome. :)
  • Andrea

    24.06.2016 07:49
    Mislim da mi ni ne treba da ulazimo u Uniju, kada su iz nje izasli mudri Englezi. Vidite kako je upropascena Grcka, penzije i plate su im prepolovljene, o njihovoj sudbini odlucuju Nemci, protiv kojih se Grcka borila u dva svetska rata. A da ne pricam o tome da ce nam Unija brojati svaki zalogaj, odlucivati KOLIKO MIGRANATA TREBA DA PRIMIMO i gde da ih smestimo, sta da proizvodimo i sejemo. Vidite koliko se Madjarska, Hrvatska, Ceska, Slovacka... bore da ne prime migrante. To je kao ona izreka, dinar sam platio da se u kolo uhvatim, a sada bih tri dinara da platim da iz kola izadjem.
  • NS49

    24.06.2016 07:46
    "Nažalost" , nažalost je u pravu. Gledao sam pre nekoliko meseci video klip koji predviđa situaciji u Evropi do kraja 2100. god. Odmah posle toga došlo je do obaranja Ruskog Suhoja a predviđa veliki rat u Turskoj pa čak i njen raspad na Grčki, Jermenski i Kurdski deo. Za Britaniju najavljuju odcepljenje Škotske i Velsa a Englezi neće dati pa će doći do jako krvavog rata. Evo Škoti hoće Eu a Englezi neće. Šta će sad biti?
  • Viktor

    24.06.2016 07:17
    Bar jednom
    - Konačno neke koristi i od tih Britanaca.
  • zoki

    24.06.2016 03:21
    Rezultati glasanja 46,5 miliona biraca bice poznati ujutro . Rezultati glasanja nasih 6,3 miliona biraca bili su poznati posle skoro cetiri nedelje . Gde smo mi od sveta .
  • Nažalost

    24.06.2016 00:00
    Biće namešteno, po volji Rotšilda i njegovih. Uvek je tako kada se plati predsednik izborne komisije 3,5 miliona i kada se sačeka jutro za rezultate.
    Čudo jedno šta programske petlje umeju da urade u sabiranju.
    To je samo znak koliko vladari sveta ne dozvoljavaju da im neko poremeti planove, pa bio to i narod od 46,5 miliona glasača.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna