Autor: agencije

Info
15.07.2016.
20:55
Institut za javno zdravlje Srbije "Milan Jovanović Batut" demantovao je danas pisanje pojedinih medija da u Srbiji svako treće dete nije vakcinisano.
  • medicinski radnik

    16.07.2016 01:50
    Velika prevara
    Kao što smo videli na primeru vakcine protiv svinjskog gripa, apsolutno ista priča i epilog se može primeniti za svaku vakcinu.
    Srećom, svest je počela da se menja i istina se ne može dugo gušiti naručenim tekstovima i kapitalom velikih farmaceutskih kompanija.
  • Crtica

    15.07.2016 23:00
    Trebalo bi dozvoliti stručnjacima, recimo onom našem post doktorantu koji vodi 2 tima za istraživanje vakcina na institutu u Arizoni, da kaže nešto o ovome.
    Doduše rekao je sve na RTS2 pre par nedelja, ali je to malo ko čuo.
    A nikome ovde od "stru;njaka" to ne bi odgovaralo, jer NE PODRŽAVA ovakav način vakcinacije.
    A on se time bavi na mnogo višem nivou.
    Njegov je stav da se ljudi a anročito deca moraju vakcinisati isključivo personalizovanim vakcinama koje se pripremaju nakona detaljne analize krvi i hormona.
    A tako bi trebalo sa svim lekovima.
    Sve ostalo se graniči sa... u nekim slučajevima i ubistvom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna