Autor: Politika

Info
25.10.2016.
08:11 > 08:13
Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru ne može da upisuje studente ni na jedan od 17 studijskih programa na osnovnim, master i doktorskim studijama, osim za engleski jezik, jednoglasna je odluka Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje.
  • VladaN

    25.10.2016 14:13
    Zato...
    ...I imamo doktore "na izvoz" raznorazne "doktore" ministre, guvernerke a o preCedniku da ne govorim.
  • Svetolik

    25.10.2016 09:56
    Recenzent
    Proveriti i drzavne. I to pod hitno. Poceti od pravnih na svim drzavnim Univerz., nastaviti sa stud. programima koji su otvoreni u poslednjih 5-7 godina na FTN i PMF, zatim videti gde sve i STA SVE predaju pojedinci npr. sa Filozofskog na privatnim fakultetima po NS i sire, pa zatim pogledati reference predavaca i mentora na doktorskim studijama na Univerzitetima i u Bg i u NS, posebno na umetnickim akademija.a i fakultetima gde npr. inzenjeri predaju umetnost, pogledati ko i sta predaje (sa raznih drzavnih fakulteta iz Srbije) po Sarajevu, Tuzli, Bijeljini, Istocnom Sarajevu ... Naravno - to se nikada nece dogoditi. Koliko god recenzenti imali argumenata za to. Tako da privatni, u velikoj meri, samo prepisuju praksu sa drzavnih fakulteta.
  • njemu ne daju ali...

    25.10.2016 08:40
    Zukurliću ne daju akreditaciju (mislm bez daljnjeg se slažem sa odlukom) ali nikako da preispitaju postojeće akreditacije svih megadensa na kojima naši vajni političari doktoriraju kao od šale....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna