Autor: N1/ Foto: Printscreen

Info
18.02.2017.
17:02
Novinarka Antonela Riha navela je da je "smešno" kako je Aleksandar Vučić prihvatio da bude kandidat SNS za predsednika, jer je, kako smatra, on sam kreator te kandidature i da sve izgleda kao igrokaz.
  • Deks

    19.02.2017 00:37
    Ista Antonela Riha svojevremeno napravila je na RTS-u emisiju posvećenu hvalospevu Bojana Pajtića u kojoj je kao jedan od glavnih obožavalaca njegovog lika i dela predstavljen niko drugi do Dušan Bajatović. Od tada sve što ova "novinarka" radi i govori uzimam sa rezervom.
  • Debeli

    18.02.2017 23:41
    Vidimo se u 2. krugu
    @ Srboljub: botino jadna, naravno da vam je stranka jedinstvenija nego ikad, kad vam Karić plaća kampanju. A to što građani Srbije sve lošije žive i mladi masovno napuštaju ovu nesreću od države, nije bitno... Posle smo mi svi "šljam" i "lažovi" ako se bunimo i jasno kažemo da ste najgora vlast u poslednjih 30 godina!!! Oni prethodni me barem nisu ubeđivali da mi je bolje i nisu me vređali...
  • Srboljub

    18.02.2017 19:58
    Jaci nego ikad
    O kakvim pukotinama pricas? Pa stranka je jedinstvenija nego ikad...verovatno ti je neko obecao "kolac" da tako "strucno" analiziras.
  • borislion

    18.02.2017 18:47
    Antonela, gde si bila
    Hvala na analizi stanja.
    Od velike pomoći bi nam bila da si se kritički osvrtala i ranije.
    Sad posle samodopadljivih Borisa i njegove after Đinđić ekipice DSa i gospodara botova AV te silnih izgubljenih godina ne pomaže naknadna pamet.
    Za SNS najveću odgovornost nosi DS.
    Vége.
  • Predragg

    18.02.2017 18:14
    Pokusavam da ne zvucim kao maloumnici koji u svemu vide teorije zavere,ali bojim se da ovde ovde imamo trostruki problem. Jedan je KGB-VBA -DBovsko jezro vezano za Nikolica i SPS/JUL
    mafijase koji u putinovom budjenju odradjuju narucen posao. S druge strane je samozaljubljen apsolutista bolesnog poimanja stvarnosti i demokratije g.Vucic sa svojim putujucem cirkusom "reformisanih" ultradesnicara i armijom ekonomskih termita/lesinara i "navijackom" rezervom. Sa trece strane je koliko/toliko normalna Srbija sa razjedinjenom opozicijom koja tek treba naci odgovore na mnoga pitanja.
  • babasera

    18.02.2017 17:17
    Došlo doba da se Srbija jadna i napaćena vrti oko dogovora bivšeg navijača i lopova i dipl. grobara. Koje smo mi ovce

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna