Autor: Beta/ Foto: Printscreen

Info
12.03.2017.
15:42
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak položili su vence i upalili sveće na mestu ispred sedišta Vlade Srbije u Beogradu, gde je pre 14 godina ubijen tadašnji premijer Srbije i predsednik Demokratske stranke Zoran Đinđić.
  • Neko to vidi sve

    13.03.2017 07:38
    Naravno
    Zato što nas je predao neprijatelju na tacni.
    DOS je više razorio Srbiju, nego iko do sada. Zločinci, trebalo vam je suditi za veleizdaju.
    Ali, naplatiće već to neko, odgore...
  • Inspektor Višekruna

    12.03.2017 20:08
    Zasluge
    Ima i vaših zasluga u tome što se o DOS-u ružno govori.
  • Glasac

    12.03.2017 19:21
    ? razmisliti ?
    Posle ovog intervjua...razmislite.....mozda ipak jos nije kasno da se podrze kandidati Sasa Jankovic i Vuk Jeremic.....od strane svi dobronamernih istomisljenika za glasanje.

    Ne mogu da verujem da cu se probuditi posle drugog kruga izbora ili ne dao Bog, prvog kruga, i da shvatim da se nista nije promenilo......

    MOZDA NAM JE OVO POSLEDNJA SANSA PRE POTOPA.........


    IZADJITE NA IZBORE PROMENIMO STANJE U NASOJ DRZAVI !
  • Nervirach

    12.03.2017 16:55
    Paaa, vi ste pokupili ono sto je ostalo za Zlobom, sve sto nije zasrafljeno. Ovi sada lome i kidaju sta je ostalo za vama. Ovi koriste sve vase trikove. Drvo za punjenje kod Spensa je vas izum ili ovih sadasnjih? Ovo je primer. Ista ste govna kao ovi sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna