Autor: 021.rs

Info
02.06.2017.
06:46
Ministar za finansije Dušan Vujević nedavno je podsetio da je finansijsko tržište surovo: nagrađuje najbolje, dok je naoštrije upravo prema najsiromašnijima.
  • Hm

    02.06.2017 09:13
    Šišanje svakog meseca
    Ali, ovo jeste stvarni model bankarstva; ko nema, može da dobije pare i uvek skupo, a ko ima para - koje mu nisu potrebne godinu ili dve - može da uloži i da zaradi. Banke odlučuje gde će se profit uložiti i tako biraju lidere, predsednike, diktatore koji obećavaju i koji imaju najviše šanse da obezbede predvidljivo društvo na kojem te iste banke mogu da zarade. Meni sve to liči na odomaćivanje divljih životinja koje se šišaju svakog meseca. Isplativije od ovaca - njih šišaju sezonski, a ljudi (pod kreditom banki) se šišaju i zimi i leti. 12x godišnje. Nema boljeg sistema koji sprečava ratove a obične ljude drži malo zadovoljnima i malo pod lancem. Stvarno smo daleko odmakli od robovlasništva - mi se čak ni ne bunimo, jer imamo šta da izgubimo.
  • sns prdenje

    02.06.2017 08:52
    sns puvarak
    Samo brze, bolje, jace, ali u propast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna