Autor: Radio Srem

Info
27.12.2017.
22:30 > 22:54
Na Gradskom trgu u Rumi, gde je smeštena Božićna ulica, organizovanog dočeka Nove godine neće biti.
  • Janna

    08.01.2018 17:08
    Kakva pravoslavna Nova Godina.Ovaj bedni narod koji je zbog nemastine 31.12. ostao kod kuce , niste bili u stanju razveseliti nekim vatrmetom pa makar muziku pustali sa radio Srema.Sada kada su " zvezde" i kojekakav olos slobodni ...napravili dil sa njima.Do pravoslavne Nove godine drags gospodo, vama je stalo kao do sneha od prosle godine.Lova je lova.Sramota
  • krivoslavac

    29.12.2017 08:10
    Jaki ste vi pravoslavci kada slavite samo pravoslavnu Novu Godinu, treba da slavite i pravoslavni 8. mart, pravoslavni 1. maj i sve ostale medjunarodne praznike.
  • Pićuka

    28.12.2017 14:11
    Tzv. Pravoslavnu novu godinu može da organizuje recimo Srpska pravoslavna crkva za svoje vernike u okviru svog dvorišta. Kakve veze ima kulturni centar sa nekom religijskom odrednicom prema kalendaru. Kako se pare svih građana troše na neke religijske stvari, mada ni Srpska pravoslavna crkva nema nikakav odos prema ovom danu.
  • Gladius et anus

    28.12.2017 13:54
    Maximus
    Хоће ли певати Венди? Њени наступи на Румском вашару су шпиц
  • Pera

    28.12.2017 08:58
    Pravoslavna Nova godina
    Pravoslavna Nova godina se vecinom ceka 31.12.Vecina pravoslavnih crkava racuna vreme po novom kalendaru.
    To sto je SPC odustala od primene Milankovicevog kalendara, razlog je solidarnost sa Rusima 1924.Jos jedan mit i lutanje tuznog naroda na ivici bede koji sam sebe zove Srbi.
  • Jung

    28.12.2017 01:47
    Epidemija šizofrenije
    Ako slavimo ovu belosvetsku novu godinu zašto da slavimo još jednu, valjda bi sa stanovništva normalnosti i zdravog razuma trebali slaviti samo jednu ali Srbi kao tradicionalno lud narod, ne samo u očima drugih nego i sopstvenom uverenju, sve vreme valjda kao jasan dokaz Jungovog kolektivnog podsvensog dokazuju svetu da su zaista klinčki umobolan narod. I kada bi ste porazgovarali sa nekim o tome da li je to uredu da se slavi dva puta rodjendan reko bi da nije jel se samo jednom umire i radja, ali ako bi ste mu predočili da je isto patološki i dva puta slaviti novu godinu izavali bi ste mu konfuziju u mišljenju jel mu se stav tim predočenjem kosi sa zdravom logikom, a to je više nego jasan dokaz šizoidnog razmišljanja. Ali za rad ždranja i lokanja, tih niskih animalnih potreba, naš narod će se odreći zdravog razuma javno dokazujući "Ludi smo i lepo nam je što smo ovako ludi,a vi, ostali svete neka vam je krivo" Takodje je strašno da i lokalna vlast uzima učešće finansirajući, a time i podstičući takvo patološko ponašanje. A deca, još psihički zdrava u svoje vreme, usvajaju takvo patološko ponašanje, po modelu koji vide da je glavna svrha života praznik na kome se ždere i šljoka. Na takav način stvaramo mentalno bolesnu decu i dokazujemo svetu naše ludilo po ko zna koji put sve dublje tonući u duhovnu i moralnu bedu i siromoštvo finansijski iscprljeni od tolikih praznika... budimo se ujutru u mamurluku i agoniji realnosti da je praznik prošao....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna