Autor: Tanjug

Info
02.03.2018.
08:22 > 08:54
Fejsbuk je upravo uradio nešto što se gotovo nikada ne događa - priznao grešku, pošto je ova društvena mreža objavila da i zvanično prekida eksperiment podele na News Feed i Explore Feed.
  • Bora

    02.03.2018 10:54
    Meni je ta varijanta razdvojenih informacija odgovarala. Tako mi nisu promicale informacije od prijatelja, koje se na zajedničkom zidu izgube među ostalima. A ostale sam gledao kada sam to hteo. Mislim da je u tome caka zašto to ukidaju, jer je malo ljudi išlo na Explore Feed.
  • Pavle

    02.03.2018 10:33
    Više od iritiranja
    Najviše je pogodilo oglašavače.
    Meni kao korisniku nije strašno, ima i prednosti, ali problem je nešto drugo. Veliki problem, kao cenzura, kao kad uopšte ne radi: skrolujem donekle i nema dalje! Tako da je neke stvari nemoguće videti, ili ponovno videti.
  • neeee

    02.03.2018 10:08
    Ja sam bila oduševljena ovom opcijom. Fejsbuk i držim zbog zanimljivih stranica koje izbacuju stalno nove tekstove, a ne zbog kučića i dece i izmišljenih i lažnih života svojih "prijatelja". Da, znam da postoji opcija unfollow, ali ipak po nekad moram da pogledam šta su baljezgali da se ne bi ljutili, ali to ne želim da radim svaki dan, kao što želim da gledam zanimljive stranice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna