Autor: Tanjug

Info
26.04.2018.
05:52 > 06:28
Nemačka vlada saopštila je da, uprkos sudskoj zabrani, nastoji da u Tunis deportuje bivšeg telohranitelja ubijenog vođe Al Kaide Osame bin Ladena, koji već godinama mirno sa porodicom živi u Bohumu i prima socijalnu pomoć.
  • Prle

    26.04.2018 14:42
    Ju ju
    Hahahahahhhaa posaljite ga nazad kod njegovog tate u SAD !
  • izlazi na videlo

    26.04.2018 07:47
    Polako izlazi na videlo 'odlicna ideja' Frau Merkel da primi u Nemacku bez ikakve prethonde provere koje-koga...
    Koliko li je jos terorista, bivsih clanova ISISa, i clanova raznih drugih paramilaitarnih jedinica koji su se posteno naklali malo svugde po svetu pa su otisli 'u penziju' u Nemacku - da primaju socijalnu pomoc?
    Kada ce porezni obvezniciNemacke da stave prst na celo i da se zapitaju na sta li sve odlazi 50% raznih taksi koje redovno placaju sto od plate sto od poreza na ostalu imovinu....?
    Ma nikad. Vazno je samo 'Wilkommenskultur' - ideologija ispod koje se gura nesposobnost, korupcija i ljudska glupost politicke nemacke elite.
    Bas kao i svugde na svetu. S tim da samo u par zemalja sveta teroristi dobijaju par hiljada evra mesecno za nista....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna