Autor: Tanjug

Info
23.05.2018.
06:59 > 09:24
Zbog sporadičnih slučajeva "vraćanja" vozača na graničnim prelazima sa Mađarskom, kojima nisu uvažene potvrde o produženju važenja saobraćajne dozvole, MUP Srbije je uputio molbu kolegama iz te zemlje, da prihvate potvrde o produženju roka, a koje su uredno izdate u Srbiji.
  • S

    28.05.2018 12:37
    ..
    A da li hoće da izdaju nove tablice i dozvolu ako nemaš slova zbog kojih se menjaju?
    U auto centru su mi rekli da u MUP-u ljudima nisu hteli to da omoguće iako im ističe dozvola, nego daju samo potvrdu o produzetku važenja.
  • Dejan

    23.05.2018 10:55
    Papiri
    Niko ne shvata poentu, bitno je da agencija za bezbednosi izdaje neke papire za razne ateste na cirilici i koji satro vaze samo u srbistanu, kad predjete granicu, niko vam te papire nece traziti ! A raspitejte se malo narode i vi novinari, zasto je bas ta agencija za bezbednost privatna firma a drzavna !!! Znao je to pokolni alvirovic ali je cutao, zato su mu tutkali razna putovanja a narod je to pratio, uvek je kao izstrazivao problem a na kraju nije bilo resenja, samo izvestaj da je tako i nikom nista !
  • A

    23.05.2018 10:50
    Iskustvo
    Pocetkom maja sam putovao sa tom famoznom potvrdom preko Bosne do CG i nazad u SRB. Na prvoj granici kod Zvornika sam dao uredno sve papire, radnik nije ni pogledao. Presao sam obe granice bez problema. Nakon tri dana idem iz Bosne u CG i ponovo dajem papire i radnik na prvoj granici mi kaze da ne mogu da izadjem iz drzave sa tom potvrdom i da treba da se vratim i hoce da mi pise prijavu. Cimao se petnaest minuta pa je na kraju pustio. (Ne, nisam mu dao pare :D ) Od tog momenta ni na jednoj granici nisam dao tu potvrdu (ulazak u CG, izlazak ponovo i ulazak u SRB) samo isteklu saobracajnu. Naravno niko nije nista primetio i pitao.
  • :/

    23.05.2018 10:38
    -
    Upravo zbog ovoga sam odlucio da ipak promenim tablice. Da me neko zajebava i da se osecam kao gologuzan zbog dve godine odlaganja i 4000 dinara?
  • Vozac

    23.05.2018 09:47
    Sa potvrdom kakvu sam ja dobio, sramota me da je pokazem bilo kome. Leva polovina se prakticno ne vidi a na desnoj se u pozadini nazire neki drugi tekst. Bitno je da ima pecat i verovatno je dovoljno da ja dam casnu rec da je to to :)
  • Ja

    23.05.2018 09:32
    Pošaljite ih u penziju
    Neverovatna bahatost , nestručnost i neznanje . Zamislite izdaju potvrde umesto da rade svoj posao. Od promene tablica ,do slova ć,č,ž,š i đ u tablicama pa do broja mesta u vozilu. Potvrda za to košta od 12000 do čujem čak 37000. Mali Đokica ove države uči Mercedes koliko ima mesta u njihovim kolima. Jadno.
  • Nikola

    23.05.2018 09:07
    Ok, dogovoreno sa Madjarskom i CG. A sta ako neko krene autom u Norvesku recimo i tamo ga policija ne pusti? Kome da se zali, ko ce mu nadoknaditi stetu za uzalud predjen toliki put, za ne stizanje na posao, za mnogo toga? A sve zbog propusta nase kvazi drzave.
  • Mr. X

    23.05.2018 09:05
    Država još jednom skače sebi u stomak pokazujući da se pravila ne moraju poštovati!
    Jadno i sramotno
  • Jogi Letač

    23.05.2018 08:01
    Ova vlast je mogla, u cilju dodvoravanja glasačima da izda novu saobraćajnu dozvolu na dve godine besplatno, a ne po sistemu, daj - nemoj da zezaš, pusti ove jadnike sa onim papirom i nevažećom dozvolom da putuju po tvojoj zemlji. Al sve su to dometi mega-sega stručnjaka.
  • Joca

    23.05.2018 07:51
    Prpa
    Kad je tesno moze da se resi.Zar uvek moramo tako,zasto ministarstvo kad je donosilo ovakvu odluku nije predvidelo problem i resilo ga unapred.Dali ozbiljna drzava treba da funkcionise na tackice (stariji poznaju ovaj ratni dokument) ili po zakonima i dokumentima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna