Autor: Tanjug

Info
03.04.2019.
08:24
Četrnaestogodišnji dečak poginuo je, a još dvojica su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova na putu Kikinda - Iđoš, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Kikinda.
  • EU

    03.04.2019 10:59
    Saobracaj u ovoj drzavi je katastrofalan .
    Vozi se brzo , bahato , neodgovorno .
    Uzasni putevi , losa signalizacija , isprekidane i pune linije kao da ne postoje .
    Vozaci nervozni i vole da jure .
    Galimatijas uzasa i javasluka.
    Najdublje saucesce porodici .
  • Podbarac

    03.04.2019 10:42
    Najverovatnije
    @verovatno nisu bili osvetljeni

    Vozio sam jednom iz Titela u slično vreme i doba dana. I kod raskrsnice sa Lokom, zamalo naleteo na traktor-prikolicu, parkiran nasred puta - svetla isključena, a "mačje oči" na prikolici prekrivene teretom, tj. senom... Traktorista sišao i tu kod bunara, divani sa nekim.

    Ja nisam video ništa, ali jeste suvozač - koji se bio zavalio, pa je tako i primetio obris nečega naspram neba i viknuo "Pazi!". Iako ništa nisam video, instiktivno sam zakočio i stao na jedva pola metra od prikolice! I tek kada sam stao, video sam prikolicu, savršeno kamufliranu senom uz obronak, u kasni sumrak...

    Da smo išli brže, i da nije bilo svuzača, i da on nije bio zavaljen pa imao drugi ugao gledanja, da nisam zakočio ne znajući zašto kočim... poginuli bi smo. U stvari, to mi je bio jeadn od najbližih, a možda i najbliži susret sa smrću.

    Kad nas je prošla jeza i kad smo već odmakli nešto kilometra, preovladao je bes i gnev, i onda smo se okrenuli da "podivanimo" sa traktoristom. Na njegovu sreću, već je pobegao kada smo se vratili. S obzirom na to šta smo 'teli i mogli da mu "kažemo", možda je i bolje tako. Tolko.
  • :/

    03.04.2019 09:06
    -
    Verovatno decaci nisu bili osvetljeni, a mrak je vec pao i video ih je kasno.
    Iskreno saucesce porodici decaka, a saosecam i sa vozacem, jer je i njemu zivot upropascen.

    Licno sam doziveo da u mraku naidjem na traktor sa prikolicom i jedva sam uspeo da zakocim, a vozio sam 80km/h, a kamoli na bicikle koji su mali.

    "Ne daj boze nikome"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna