Autor: Beta, Autonomija

Info
03.11.2019.
12:34
Nekadašnji profesor kliničke psihologije Univerziteta u Novom Sadu Mikloš Biro izjavio je da "kićenje" predstavnika vlasti akademskim titulama, ordenjem ili drugim zaslugama pre svega ima marketinški značaj u skretanju pažnje sa njihovih "gafova i afera".
  • ima

    03.11.2019 14:22
    tja
    nije samo po sredi skretanje pažnje, radi se tu o filistarskom povezivanju persona u kojima se orden zaradi pružanjem sitnih i krupnih usluga; uzmimo npr slučaj "državnika" Nikolića lansiranog s kartona u orbitu visoke politike, šta se taj nazarađivao ordenja od 2012. i afere Montgomeri: Kipar, Grčka, Kuba, Alžir, Kazahstan, Belorusija, Portugalija, Jermenija, Ukrajina, Republika Srpska. Pitanje je je li ih zaradio slično kao što je milostivio Montgomerija i šta je i kako sve istrgovao u ime građana i na njihov račun.
  • Јое

    03.11.2019 13:38
    Фарбање стварности
    Зовите ви ове ликове на власти како год хоћете, али то је само једна најобичнија група друмских разбојника.
  • BELENYI

    03.11.2019 13:19
    KKKKKKKKKKKKKKKKKK
    Kićenje predstavnika vlasti ordenjem i titulama predstavlja još jedno POZAMAŠNO LAŽIRANJE naše nam STVARNOSTI !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna