Autor: B92

Info
23.12.2019.
18:12 > 18:06
Nova ljubljanska banka d.d. Ljubljana je kao podnosilac najbolje rangirane ponude pozvana da pristupi pregovorima radi zaključenja ugovora o kupoprodaji Komercijalne banke.
  • Realista

    24.12.2019 15:15
    Realnost
    Zašto oteo?
    Slovenci su svakako dužni Srbiji.
    Dužni su za državu koju nikada ne bi imali da im srpska vojska u prvom svetskom ratu nije oslobodila. Takodje nikada ne b izašli na more i sve do Postojne bi bilo Italijansko da srpski vojnici nisu oslobodili taj deo Slovenije. Na teritoriji koja je nekada pripadala Austrougarskoj i Italiji a sada je Slovenija su nekada živeli i Austrijanci i Italijani. Baš se pitam gde su sada. Srbi ih nisu isterali.
    Dužni su za penzije koje su mnogi gradjani Srbije ostvarili u Sloveniji a Slovenci nisu uplaćivali godinama.
    Dužni su za štednju gradjana koju je Ljubljanska banka odnela u Sloveniju. Dužni su za deo deviznih rezervi Srbije koji je bio u Ljubljanskoj banci.
    Dužni su za gradjanski rat koji su započeli.
    Dužni su i bogu i narodu, a mi im prodajemo poslednju Srpsku banku.
    Istorija se ponavlja
  • Slovenačka posla

    24.12.2019 13:01
    Kupili su, da bi posle prodali Kostiću ili Rajfajzenu.
    Kao da je prvi put...
  • NS

    24.12.2019 12:55
    Odgovor
    Koja bre Ljubljanska banka. Vide Zmago da moze da zaradi. Stedise u Hrvatskoj jos se muce a mislim i da nikada nece ni videti svoju ustedjevinu iz Ljubljanske banke. Boze ti sacuvaj da najjacu banku u Srbiji kupuju sitari i iglicari. Tako su ih zvali jer su isli po selima i prodavali sita i igle pa kupovali zito i nosili u Sloveniju. Ali sta ces, ko nam je kriv kada nista nismo u stanju da uradimo. Zmago ce opet da zaradi.
  • MK

    24.12.2019 12:39
    banka
    Naokolo pa ce opet doći kome je namenjena. Ili ce sacekati da prođu izbori i prodati kome je namenjena?
  • ××

    23.12.2019 23:23
    Prodao bi im i onda oteo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna