Autor: Tanjug

Info
24.01.2021.
20:32
Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) predložilo je Radnoj grupi za bezbednost i zaštitu novinara da pred Ministarstvom pravde inicira uvođenje novog krivičnog dela u Krivični zakonik Srbije - Napad na novinara u obavljanju poslova obaveštavanja javnosti.
  • Mile rent-a mozak

    25.01.2021 02:03
    Udruženje sudija i tužilaca zastupajući interese svojih članova, predložiće da minimalni iznos za smanjenje kazne zatvora po godini presude bude 50 soma evra, umesto dosadašnjih 30.
  • Milence

    24.01.2021 23:04
    Jos verujem u deda mraza
    Vasa sudinica se smeje u postupku i od cetiri posmatraca koje zove podrugljivo PUBLIKA , proziva novinara i kaze ; vi ste novinar ( odgovor-da ) E' bas da vidim sta ces da napises ! ! ! Novinar ne napisa nista ! Tuga tuga tuga ,,,,,, Kako se zovu u NS-u te postene sudije i tuzioci bog vam dao recite nam ako imate duse uopste . Malo nas obradujte da nam se i dalje radja nada koja poslednja umire!
  • N.Sad

    24.01.2021 22:49
    Isto tako uvesti kazne zatvora za novinare koji pišu laži ako se to dokaže na sudu. Naravno da to suđenje ne traje do zastarelosti nego da se ograniči na 6 meseci.Nek pišu šta hoće ali da odgovaraju za svoje laži. U Srbiji trenutno bi se na prste jedne ruke mogli prebrojati časni i pošteni novinari.
  • Oprez

    24.01.2021 22:06
    Nikako mi nije jasno ovo udruženje. Kako to sudije i tužioci mogu u isto udruženje, kada je tužilac stranka u sudskom postupku? To je kao da postoji Udruženje sudija i optuženika.
  • Ali

    24.01.2021 21:20
    Još samo da razgraničimo šta je obaveštavanje a šta obmanjivanje javnosti pa onda oduzeti licencu "novinarima" kirira, alo, informera, pinka prve, hepija i rtsa...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna