Autor: 021.rs

Info
09.04.2021.
08:06 > 08:07
Aktivisti okupljeni u inicijativu "Lokalna alternativa Vrbas" u subotu počinju sa peticijom za uspostavljanje kontrole kvaliteta vazduha i vode za piće u Vrbasu.
  • Tdz

    09.04.2021 22:35
    Voda
    U opštini Vrbas odavno nemamo vodu za piće iako istu plaćamo kada jeste za piće... Nekada voda toliko smrdi da se teško njom i istusirati... Ali nema veze kome treba pijaća voda kad ćemo dobiti novi trg u centru Vrbasa...
  • Milan

    09.04.2021 17:25
    Bravo
    Svaka cast.Rado bih se prikljucio ovoj inicijativi iako nisam iz Vrbasa.Drzava nam je potpuno unistena zbog licnih interesa pojedinih tajkuna sto podrazumeva ono najvaznije za gradjane a to su voda i vazduh.Sume skoro i da nemamo od suma nam je ostalo samo divlje rastinje,pojedinci su se obogatili a nama haos ostavili.A sve je to nase ne njihovo.Zato samo hrabro i ne samo to nego da odgovaraju svi oni koji su zadnjih dvadeset godina posekli svako drvo i zagadili svaku baru pa kada prvi put neko bude odgovarao za to kako bih zaista trebalo onda ce svi ostali shvatiti da postoji neko ko ovu zemlju voli i ko se za nju bori.
  • pers

    09.04.2021 14:56
    bljak
    bolje da ne znate,,,jer ce te povratiti od informacija,,
  • Neven Stefancic

    09.04.2021 11:23
    Zagrebacka ulica 128
    Farsa svake godine ista. Od 2002 godine samo prvi put dosli u Vrbas i kazo nam je direktor Vitala da je Milosevic samo slao dvoje njih svaki mjesec dana po tobre pune para u gotovini. Sve te tvornice desetljecima direktno ispustaju sve hemije i otpadne vode u Vrbaski kanal. I dolazili su iz raznih Norveskih, Svedskih, Slovenskih itd. delegacije ali bi otisle jer bi lokalni nepismeni samozvani politicari ala Momo i pajdasi Milovic trazili 10%. I svi i mi smo im rekli: nema korupcije i otisli. I evo od tad je proslo skoro 20 godina. Ista prica pred izbore.
  • Haos

    09.04.2021 10:46
    Primecujem i zadnje vreme sve vise i vise se pojavljuju razna ekoloska udruženja koja navode ekolosko budjenje, a mi i dalje udisemo isti prljavi vazduh, reke su i dalje pune djubreta, sume su i dalje posecene.. nama definitivno treba levo orjentisana stranka koja je ekoloski svesna
  • Mikan M

    09.04.2021 08:56
    Sve se vidi...
    "Želimo da znamo kakav vazduh udišemo.."
    - To vam je bar vidljivo golim okom. I pancevcima takodje i to poodavno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna