Info
09.04.2021.
10:42 > 12:15
"Površni fizički kontakti, češanje, gurkanje, trljanje, tapšanje, rukovanje, to nedostaje mladima, njima je takva vrsta kontakta važna i iskreno mi je žao što ne smiju da budu opušteni u kontaktima s vršnjacima. Zato mi stari treba da se vakcinišemo što prije, da mladi mogu da nastave sa normalnim životom. Nije pristojno, ni mudro da mladi budu taoci našeg neznanja i sujeverja", kaže u intervjuu za 021.rs kojim najavljuje svoj prvi onlajn koncert Svetski kilotzar Rambo Amadeus.
  • Novo Naselje

    09.04.2021 17:00
    Nadam se da ce Rambo naci nacin da njegova poruka dospe do X generacije. Iako su im resursi intelektualne nadgradnje nikad dostupniji takodje je i industrija zaglupljivanja nikad intenzivnija u istoriji. Nadam se da ce biti vise intelekualaca u novoj generaciji
  • Нс бој

    09.04.2021 16:58
    Кад примитивци узјашу на власт
    Испадне из игре достојанство и част
    Јер као говна кроз канализацију
    Пливају комунисти кроз приватизацију
    Бивши генерали кроз демократцију
    Бивши пацифисти кроз мобилизацију
  • Ma daj

    09.04.2021 15:34
    Mladima možemo da zahvalimo na Vučiću i drugim glupostima.
  • Jasna

    09.04.2021 14:07
    Svaka cast za svaku izgovorene rec...
    Bravo majstore..

    Da nam je vise ovakvih ljudi u medijskom prostoru.
  • Goveđe

    09.04.2021 14:06
    Supe
    Rece covek koji je komunista i covek koji se zalaze za jednake ishode i plate, da lekar i obucar imaju istu platu... sram te bilo komunisto!
  • ?!

    09.04.2021 13:37
    Jos manje je pristojno i mudro da mi srednjih godina i oni stariji budemo taoci tih mladih i njihovih bahatih zurki sa "nece gara da primi vakcinu" i sl. Svi smo u istom sosu ali ta omladina direktno ometa da se ovo jednom okonca.
  • Retrogradni Element

    09.04.2021 13:31
    Kasno je, Rambo, kasno, da se nešto menja.
    Počeo si iz fazona, nije ti bilo sumnjivo zašto tvoj fazon novog primitivizma, psovki, šege i antikomunizma biva agresivno guran u mas-medije tih kasnih 80tih. Kad si shvatio početkom 90tih da si iskorišten ne kao ironičan komentar kulture balkonskog prostora, nego kao šraf u mašini primitivizacije društva koje se huška na rat i haos, tad si napravio legat tekstova koji su oslikali morlano dno društva bez moralnog dna. Al dođe demokratija i kao što si jednom na Exitu rekao, došlo vreme da se zaradi za familiju, da se čovek proda i postane mejnstrim, novo vreme. I bio si klovn na televiziji, postao muzički irelevantan, nedosledan, nezanimljiv, repetitivan u svojim naporima da zvučiš moderno mladim tiktok generacijama koje ne zanimaš i onim starijim koji su se prešalatali na grand. Stigli su te i tvoji privatni gresi i problemi, koketiranje sa tabloidima i svim stranama. Mislio si da je prošlo vreme za borbu i da se sad možeš igrati kapitalizma. I dok si mlatio, dođe nova stara ekipa i sad moraš da ćutiš i budeš umeren, odmeren i ne previše da talasaš. Svi smo potonuli u kockarskom salonu nepotopivog broda Titanik, i tamo ostali, i ti i mi, a oni su isplivali i spasili se. Dok on s*re veslači govna jedu, ali sada i uživaju.

  • U pravu je

    09.04.2021 13:01
    U pravu je Rambo, a vi kako hocete... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna