Autor: Veran Matić

Info
26.07.2021.
11:28
Zakon o javnom informisanju i medijima i Zakon o elektronskim medijima jasno propisuju da je zabranjeno objavljivati/emitovati sadržaje koji "povređuju ljudsko dostojanstvo".
  • Mile rent-a mozak

    27.07.2021 10:57
    Prvo što je naučio od vojvode koji je doktorirao na temu iz marksizma, je da na ovim prostorima nema zakona, i da je sve na prodaju - čak i obraz ( dostojanstvo je utopija za 75 % građana ove zemlje). Onda su mu dozvolili da se informiše i da dezinformiše. Ostalo je istorija patologije.
  • x

    26.07.2021 12:30
    y
    @duško
    sirotinja je vezana dugovima i kreditima.
    intelektualci i "misleći" nosioci eventualnih promena su mahom otišli.
    ostalima je dobro.

    nema ovde više ko da se digne.

    da li kurta, da li murta, radiće nam šta hoće doveka.
  • Duško

    26.07.2021 11:58
    Ubedio je sirotinju da ima šta da izgubi, ne znam kako. Umesto da sirotinja bije kao da sutra ne postoji, svi se nešto ucvrcali. Šta imate da izgubite? Državu i decu su vam već uzeli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna