Autor: Beta

Info
02.08.2021.
16:10 > 16:23
Beloruskoj atletičarki Kriscini Cimanuskoj odobrena je humanitarna viza za Poljsku, napisao je zamenik ministra spoljnih poslova te zemlje Marčin Pšidač na svom Tviter profilu.
  • Limun

    03.08.2021 08:50
    očekivano
    Ništa čudno, poljska se istinski trudi da na svaki način umeša prstiće u situaciju u Belorusiji gde živi dobar broj poljaka između kojih je i ova atletičarka. Sa druge strane od Poljske su napravili etnički čistu državu i strance ne mogu da smisle. Svejedno sve im to veliki medved sa istoka beleži u svesku i naplatiće opet prvom prilikom a ista nije daleko ma koliko se Poljaci uzdali u zapad jer zapad će ih ili podeliti ili pokloniti Rusima opet kao i svaki put do sad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna