Autor: Zoran Panović (Demostat)

Info
15.09.2021.
11:32
Možda pre nego od bojkota opozicija treba da odustane od medijskog dijaloga sa režimom.
  • Djuri

    15.09.2021 17:29
    Marketing menadzer.
    Svi vi sto mislite da SNS otima vlast,verujte da je zasluzeno njihovim umecem trudom,a najvise ulaganjem novca i znanja u modernom svetu.
    No kako god izgledalo tako je za nase uslove.Nemate opoziciju!Nesposobna je da se formira,a od marketinga ,znanja,ulaganja truda,vizije,su daleko,cak i da imaju to ,nisu u stanju da svoje ideje izloze,pogotovo danas kada svako moze pisati online!
    Vucic je majstor u tome izmedju ostalog sto ih sve drzi u zajednistvu plus u koaliciji.Nema opozicije dok postoji jaka stranka i koalicija oko SNS.Kukumavce za uslove(Istina da nemaju pristup javnim medijima)i sta da kazu? Da se pljuju da je neko lopov? Pa to svi znamo vec,detalja smo siti.
  • LoL

    15.09.2021 14:47
    ma kakav duel?
    Bljuje mi se od politicke scene ovde. I dalje smo zaglavljeni u partokratijama i daleko od klasicne demokratije. Svi su isti - i ovi na vlasti i ovi u opoziciji, sjase Kurta da uzjase Murta i gledaj samo kako da nahranis svoju guzu. I tako u krug. Kampanje su najveci vid primitivizma koji postoji, umesto na pokazivanje privrednih, spoljnopolitickih i drugih platformi i planova, one se svode bukvalno na medjusobno pljuvanje kao dva pijanca ispred zadruge. Svugde su politicari bagra naravno, ali na zapadu makar imaju neki osecaj odgovornosti prema gradjanima i postovanje prema poziciji na kojoj se nalaze, dok ovde nista. Ljudi koji su zapravo nesto zeleli da promene su ili ubijeni (Djindjic i Stambolic) ili davno oterani (Panic) ili su u istom ekonomskom stanju kao i pre stupanja na vlast, ali se klone politike jer za istu ni nisu bili (Kostunica, koji je vise za nekog profesora na pravnom nego za vodju drzave).
  • bora

    15.09.2021 14:35
    čemu ovaj bolesnik na slici?
    Čemu Simo Spasić u ovom kontekstu i napad na DOS. Bolesno.
  • dz0

    15.09.2021 12:58
    Ovima sto su sad izmislili da se ogrnu zastavom i kvazi-srpstvom dok istovremeno prodaju rudnike, zemlju, vodu, vazduh, poslati na duel jednog iskusnog psihijatra. Jedino tako se mogu objasniti i nikako drugacije.
  • /

    15.09.2021 12:36
    /
    kada su srbi otimani onda dos jos nije postojao.
    imam u porodici nekoga otetog tako da bi bilo bolje krivce tacnije navesti-sps, jul i vojska

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna