Autor: Novosti

Info
23.01.2022.
21:06 > 09:09
Biciklista star 50 godina iz Novog Orahova poginuo je danas oko 15 časova u saobraćajnoj nesreći između Temerina i Bačkog Gradišta.
  • biciklista

    26.01.2022 14:26
    nehumani vozač
    ne znam šta se desilo, ali ovo "ne svaljujte sve na mlade ljude"... čoveče nečiji otac je verovatno poginuo, brat, suprug... između dva mesta, u sred bela dana. u 15 dana nije ni noć ni slaba vidljivost.

    nemaš ni obraza ni pameti.
  • Vlada

    25.01.2022 20:07
    @vozač
    Trepćuće svetlo je obavezno u uslovima smanjene vidljivosti, a prsluk nije čak ni tada, to su propisi koje očigledno ne poznaješ. Ako ti je biciklista na drumu usred bela dana "maskiran", nemoj to anonimno da iznosiš ovde na netu, nego lepo javno priznaj da si opasnost za druge u saobraćaju tako što ćeš vratiti vozačku pre nego što upropastiš nečiji život i zaglaviš i debelu robiju pride.
  • Igor

    24.01.2022 23:47
    Pa, ako ga je zaista udario odnazad (ako se biciklista nije okliznuo u najgorem trenutku) ne vidim kako može vozač da ne bude kriv, koliko god da je iskusan/neiskusan, dobar/loš momak.
  • vozač

    24.01.2022 17:28
    A biciklista je verovatno imao florescentni prsluk, trepćuće crveno poziciono svetlo i sl. rekvizite zarad bezbednosti u saobraćaju.
    Dokle će biciklisti da se vozaju po lokalnim drumovima gde je dozvoljena brzina 80 km/č, a da su pri tome skoro maskirani kao da prizivaju nesreću.
    Da li ministarstvo ili ona čuvena agencija za bezbednost saobraćaja u opšte razmišlja na tu temu.
    Previše je svih odgovornosti prebačeno na vozače. Najbolje tako, onda drugi ne moraju da razmišljaju i odgovaraju.
    A da ne govorimo o kvalitetu puteva i čuvenog izraza "kretao se ivicom puta". Da, ima ivica puta, ali teško da je prava linija po kojoj se krećeš pravo.
    Takođe ne svaljujte sve na mlade ljude. Tako je, nemaju iskustva, ali to je činjenica koja ide uz mladost. Kao da niko od starijih nije bio mlad, kao da u svojoj mladosti nije sticao neka iskustva koja ga srećom nisu upropastila. Ali samo srećom.
    Narod kaže, ko se čuva i bog ga čuva.
  • Temerinac

    24.01.2022 17:03
    Na tom delu puta gde se desila saobracajna nesreca ima biciklisticke staze. Ali nije bila ociscena od snega!!!
  • 9

    24.01.2022 10:49
    Golf + 22
    Ili BMW + 25
    ili džip + 30
    + bicikl između mesta
    i sve to na "dobro" očišćenim putevima
    na -5 C posle snega.
    Iskustvo na poledici nemaju ni sa 20 g
    vozačkog staža , a ne sa 22 godine života
    te je nesreća zagrantovana.
    Saučešće porodici i jednoj i drugoj.
  • Stole

    24.01.2022 10:40
    Nazalost takve nesrece se cesto desavaju, resenje bi bilo da se naselja gde je moguce povezu biciklistickim stazama..
  • Sasa

    24.01.2022 08:26
    Decak koji je imao tu nesrecu je dobar momak iz dobre porodice. Licno ih poznajem. Nikada niko za njega nista lose nije rekao, a kad procitas tekst, siguran si da je kriminalac. Koliko sam cuo, alkohola nije bilo u krvi, a ako je to i tacno treba da padne tuzba odmah, nije im dosta sto im se desilo to, sad ih treba jos dodatno psihicki muciti. Velika tragedija svakako za obe porodice, ali nazalost nesrece se desavaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna