Autor: Beta

Info
05.04.2022.
07:21
Proizvođači mleka u Srbiji su bankrotirali i banke mogu da počnu da plene imovinu.
  • Нс

    06.04.2022 09:55
    @Pažljivi čitalac сад ми објасните како су то произвођачи млека криви за изборни резултат? Отприлике као да ја кривим вашу браншу која год да је.
  • Koviljka

    05.04.2022 19:03
    Bankrotirali mlekari
    Jedan od komentara čitaoca jw bilo i da li mi imamo Ministarstvo poljoprivrede i šta, ONI, rade! Očigledno ništa već češkaju m*da dok im teče radni staž uz dobru platu u Ministarstvu poljoprivrede! Još kada se ugrade u uvpzni lobi, trljaju ruke dok država pleni imovinu jadnicima. I još će da stoluju sledeće četiri godine. Uvek se setim vica o skulpturama konja ispred Skupštine i šta one, znaže! Nije Meštrović bio glup! TEŠKO KONJA UVUĆI A JOŠ TEŽE IZ SKUPŠTINE, IZVUĆI. Nadrljali smo ga do balčaka od ovih kriminalaca na,, visokom "nivou.
  • Mile rent-a mozak

    05.04.2022 18:49
    Nema veze što su proizvođači mleka bankrotirali, ovi što vode državu isto i ne piju već viski, Don Perinjon, vrhunska i skupa vina... Za njihovu decu mleko nije potrebno, oni i ne rastu tako što ih mame doje. To se vidi od svake osnovne škole pa do Akademije za mlade lidere. Svi izgledaju i pričaju kao da su ih dojile tate. Potrebno je to malo naučno istražiti.
  • Pažljivi čitalac

    05.04.2022 18:32
    @Нс
    Poštovani,
    Na upravo završenim izborima glasovima birača pobedile su stranke loje su u prethodnih 10 godina sačinjavale Vladu.
    To znači da glasači žele da se nastavi politika koja vodi i upravlja državom poslednjih 10 godina.
    To I TE KAKO ima veze sa onim što piše u ovom tekstu, sa mlekom.
    To TAKOĐE ima veze sa kvalitetom mleka koji pijemo.
    I šta ćemo sad?
  • Pastore

    05.04.2022 17:53
    ucenjuj ulazak u vladu
    Pastore ucenjuj ulazak u SNS vladu, trazi da urade decentralizaciju i selima i opstinama ostave izvorne prihode. Da prvo glasanje i odlucivanje u novoj vladi bude decentralizacija, pa kada taj uslov ispune moze da ide druga tacka dnevnog reda. Za 4 god nestace i sela i seljaka
  • giga

    05.04.2022 17:17
    kapitalizam
    Pa šta takav je kapitalizam. Ko te tera da prodaješ mleko po 33 dinara. Pravi sir pa na pijacu. Nema leba bez motike.
  • EU freedom

    05.04.2022 16:54
    ...
    Izbori su bili i glasali su.
    Oni nemaju prava da se bune.
    Mi nemamo pravo da ih zalimo.
  • Нс

    05.04.2022 15:49
    Смарате са коментарима о гласању, већина народа није гласала за снс, а то што ће они имати власт са спс-ом нема везе с млеком. Боље се запитајте какав квалитет млека, меса и осталих намирница уносите у себе...И да вас подсетим само, снс је на овим изборима добио мање гласова него на претходним, а ви сад наставите да цитирате статусе којекаквих "инфлуенсера". Поздрав
  • Szent Goyrgy

    05.04.2022 15:13
    Većina mlekara u Vojvodini je poreklom iz okoline Teslića, mrze Vojvodinu i glasaju za Vučića. Neka propadnu i nek se vrate odakle su došli!
  • Zoli

    05.04.2022 14:26
    MLEKO
    Ponekad se pitam da li imamo ministarstvo za poljoprivredu?!? Ako imamo ŠTA ONI RADE ?!?!
  • Marko

    05.04.2022 14:01
    zemlja mutavih
    Nama trebaju novinari koji će sad bez ustručavanja da intervjuišu ove ljude i direktno bez ustezanja da ih pitaju šta misle o vladajućoj partiji itd. i da li žele da kažu za koga su glasali. Uopšte da popričaju malo na tu temu pa ako ovi neće, zdravo doviđenja.
  • Brnaba

    05.04.2022 13:56
    Takoe
    Pregledajuci liste po opstinama vidim da je vrlo tesno na izborima u novom sadu, da vodja i dalje ima vecinu, tako da bolje nismo zasluzili, treba pustiti sve da se urusi ili implodira, ostaviti sve na cedliu jadar, bor zrenjanin jer vecini izgleda to odgovara. Jer borba moze da krene kad se i oni sami probude
  • Ponuda

    05.04.2022 13:31
    @Vladimir
    Ne znam, a i ne interesuje me, da li ste se potrudili da saznate šta je opoziciji u programu bilo na ovu temu. A bilo je. Neki od nas, bez naknadne pameti, zamerali smo im upravo to što su mali prostor koji su dobili u medijima koristili za priču o partiji, bratiji i lustraciji. Pogrešno vođenu kampanju plaćaju od juče. Ili bolje rečeno, plaćamo mi koji smo znali da prosečan glasač ovde ne razmišlja dalje od sutrašnjeg ručka. Danas ću jesti, a sutra šta bude.
  • Trt

    05.04.2022 12:51
    @Vladimir

    Na vlasti je ološ koji je izazvao rasulo u svim segmentima društva, kad bi opozicija htela da napiše prgram koji bi se bavio svim problemima koje su ovi izazvali to ne bi stalo na sav papir u Srbiji.
  • Nismo

    05.04.2022 12:42
    Nizamleko
    Svakako je mleko bilo lose godinama, kada se poredi sa kvalitetom u regionu.
  • Бранко

    05.04.2022 12:40
    У Француској одавно постоји огроман проблем са гушењем млекарства. Исто су људи заробљени кредитима банкротирали. Било је много самоубистава међу њима. Уцене монополиста и лоша аграрна политика довеле су до тога. Срам вас било ових ружних коментара. Подржимо наше вредне домаћине!
  • Naknadna pamet

    05.04.2022 12:33
    @Vladimir
    To jednostavno nije tačno.
    Da ste ih slušali mogli ste da čujete.
    Možete da se pravdate da niste imali prilike gde.
    Osim toga- nije na njima da stavljaju u zatvor nego da izgrade nezavisne institucije a o tome je Ponoš čak pričao na Pinku tako da ste mogli da čujete. Ah da, on je Hrvat i NATO general, zaboravio sam.
    Sa druge strane - šta je Vučić ponudio kada su rušili Borisa i žute? Miškovića? Jel' ga oterai u zatvor? I Kosmajca? Šta je sa Šarićem? Kertesom?
    Da li je Boris pao zato što je Vučić nešto ponudio ili da ga ljudi kazne pa su glasali protiv?
    Dakle poenta je u smeni vlasti.
    Ne znam da li sam pojasnio i da li ste me razumeli.
    Živeli!
  • Keyser Soze

    05.04.2022 12:32
    @Vladimir

    Znaci opozicija je kriva?
    Ako imas opciju izmedju opozicije koja možda reši tvoj problem i vlasti koja ti ga sigurno neće rešiti (već će te uvali u veća g***a) i ti izabereš vlast to govori samo jedno: da si blago do umereno retardiran.
    Samim tim meni evo sve šišti u predelu mošnica za njihove probleme.
  • 021

    05.04.2022 12:24
    Sav sunovrat jedne propale drzave u jednom tekstu... Zao mi je ljudi, ali s obzirom da je vecina verovatno birala ovo zlo, onda mi vas mozda i nije zao, podavite se sami u svojim...
  • Vladimir

    05.04.2022 11:38
    @naknadna pamet
    A sta je opozicija ponudila u vezi tih tema sto si naveo. NISTA. Oni su govorili o lustraciji, koga ce u zatvor, zakonu o poreklu imovine, sta ce od spomenika da ruse .ukrajine, inflacije, eu, rusije, kine se nisu ni dotakli. Cisto da znas ,posto ne znas, ali znas da pametujes i osudjujes
  • Ištvan

    05.04.2022 11:21
    Imali ste priliku da glasate
  • Naknadna pamet

    05.04.2022 11:10
    Iskra (@senorita_iskra) Tweeted:
    U emisiji Jovana Memedovića, mladi poljoprivrednik priča kako nije dobio subvencije u poljoprivredi jer nije podoban. https://t.co/r4hkyxTeET

    Cela emisija, dva dela je na youtubeu- Stočari u duši, prvi i drugi deo - Sasvim prirodno (Jovan Memedović) - YouTube
  • /

    05.04.2022 11:07
    /
    a u svemu ovome ucestvuju najveci sinovi srba
  • Naknadna pamet

    05.04.2022 10:52
    Proizvodnja mleka u Srbiji? Stočarstvo u Srbiji?
    Poljoprivreda u Vojvodini?

    E pa niko nije za to glasao ....

    Uvoz mleka u prahu.
    Uvoz smrznutog mesa kome je istekao rok trajanja.
    Nema subvencija za poljoprivredu - prvo su smanjene a onda još kasni i isplata.
    Ima subvencija za strane "investitore".
    Ima jeftine zemlje za LingLong i Ziđing.
    Nema dozvole ali neka buši Rio Tinto.

    Za to si glasala Srbijo!
    Za izdajnika i stranog plaćenika!
  • Dr

    05.04.2022 10:12
    Nemešam se u politiku
    Evo ja ću vam iznajmiti pogon za preradu mleka pa sami formirajte otkupnu cenu sirovog mleka. Ali onda ćete imati problem sa trgovačkim lancima, cenom energije, inspekcijama,..... Nije kriv Imlek nego onaj ko im je dopustio da budu monopolista i pritom zbog raznoraznih "uskladjivanja" sa Eu propisima zatvorio na stotine malih pogona. A i vi kao da ste jedini u lancu ostavljali ste "male" mlekare i trčali u Imlek zbog par dinara. A trgovinski lanci su tek posebna priča. Rešenje mora biti sistemsko jer parcijalni rešavanjem problem se prebacuje na drugog.
  • Nema šaje

    05.04.2022 09:51
    Tačno me briga i za vas i za nedeljice i za takozvane poštene domaćine, neka vas sad jašu još više, ja se neću buniti. Jeste glasali, jeste, ćaos. Jaši!
  • Vucenovicka

    05.04.2022 09:41
    Moja porodica i ja u nedelju glasali za promene..Ipak diktator ostao tako da bas me briga za privrednike,fiskalne kase,ko je gladan,ko se leci porukama,rio tinto,pijaca voda...mogla bih do sutra da nabrajam!Neki ce poceti od gladi da umiru ali mi to volimo.Ne volimo da zivimo kao pristojni ljudi,nije to za nas izgleda!
  • Liman

    05.04.2022 09:21
    Nije vam potpuna informacija
    Koliko mi je poznato, gospođa Bugarski je savetnik ministra Nedimovića.

    Zašto nije pritisla ministra da država poveća subvencije za otkup mleka?
    U narednih par meseci će država zbog nazadnjaka da ostane bez proizvodnje mleka.
    Važnije je podeliti pred izbore pare sirotinji da glasaju za SNS.

  • E

    05.04.2022 09:14
    Da vam kažem
    Imam izraziti bol u preponama na ovu činjenicu.
  • milan

    05.04.2022 08:59
    samo borba spašava
    Imali ste priliku za bojkot, protest, štrajk, izlazak na ulicu, da glasate, šta te uradili ili niste i za koga ste glasali - to ste i dobili. "Pričali su a A.B. i ništa nije uradila". Ma daaa. Ajde pričajte još. Dosta više patetike, borite se i izborite za svoj posao i pare, nesposobnjakovići, bolje da pijem đubre od mleka iz Lidl-a nego više da slušam nemoć nekih proizvođača "jer razogovri sa tim i tim nisu urodili plodom". Aman više. Borba, brate, BORBA!
  • Zebra

    05.04.2022 08:47
    Kako je ovo moguće!? Država ispade najveći neprijatelj svom narodu!
  • Don Perignon

    05.04.2022 08:47
    Pa šta?
    Srbi ne piju mleko, većina su uživaoci sofisticiranijih napitaka. To je valjda od juče svima jasnije.
  • Lala

    05.04.2022 08:46
    Okanite se ljudi poljoprivrede. Nikome to ne treba. Nema više 12 dece u porodici da piju mleko, pa nema ni potrebe za kravama.
  • Sloga

    05.04.2022 08:40
    Udružite se
    Udruzite se i neka niko neda ispod dogovorene cene i ćao.
    Prosto i lako.
  • Dejan

    05.04.2022 08:32
    Jel su bili izbori? Jel su i ti sigurno vecinski glasali za sns i sps?? Nek propadne sve,nije neka steta.
  • Sveta

    05.04.2022 08:31
    Sveta
    Eto vam Vucic on cevam izmiriti dugove ili otkupiti mleko i zamrznuti u frizideru?!!!
  • Milan NS

    05.04.2022 08:25
    A šta smo mislili?
    1988. se to desilo u Vojvodini: iskorišćena politička neodlučnost za preuzimanje institucija pod sloganom "nacionalni interes", a ljudi koji svoju organizaciju zovu "Srbija" ugnjetavajući druge povećavaju svoj kapital.
    Jer nisu sposobni da zarade, samo da otimaju prethodno preuzimajući institucije i obezbeđujući jednostrano tumačenje zakona
  • Neno

    05.04.2022 08:25
    Opušteno
    Gospođo Bugarski,ne sekirajte se imate prugu koja ide 200 na sat.
  • V

    05.04.2022 08:23
    V
    Sta ste glasali to i gledajte! Nazalost vecina gradjana ce bankrotirati u skorije vreme ako vec nisu?!
  • V

    05.04.2022 08:22
    V
    Sta ste glasali to i gledajte! Nazalost vecina gradjana ce bankrotirati u skorije vreme ako vec nisu?!
  • Iznogud

    05.04.2022 08:22
    Izborima
    Na izborima se odlučuje o svemu, kako ste glasali tako će vam biti!
  • Zoranson

    05.04.2022 08:20
    Raj samo 50%
    Znači u Smrdistanu neće više biti meda i mleka, već samo meda.
  • X

    05.04.2022 08:01
    X
    Narod je glasao za bankrot,sirimastvo,otimanja...i sta se sada,neko buni?! Srbin voli kada ga neko laze! Daje suprotno vec juce bi bilo sto hiljada ljudi po ulicama!
  • Zemlja čudesa

    05.04.2022 08:00
    Rasprodajte muzare klanici, pa motajte kablove za minimalac i da te vidi bog. I nemojte zaboraviti da i na sledećim izborima glasate za AVeta i SNS.
  • Vlada

    05.04.2022 07:53
    Dajte rezultate glasanja iz tih mesta gde su ti bankrotirali mlekari.
  • Miki

    05.04.2022 07:43
    јОПЕ'Н Балкан...
  • Dragan

    05.04.2022 07:35
    A
    Glasali ste,uživajte.
  • E

    05.04.2022 07:30
    e
    Strašno, dobro rečeno, logika i Srbija, znam šta znači baviti se živim stvorenjima, neću da kažem životinjama.Postoji izreka , živa roba mrtav gospodar.Tu nema radnog vremena, nema godišnjeg odmora ......itd

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna