Autor: Tanjug

Info
09.05.2022.
16:16
Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok rekla je da je neophodno konačno otvoriti pristupne pregovore sa Severnom Makedonijom i Albanijom.
  • Botina

    10.05.2022 11:43
    ministarka palamudi
    Budalaštine kojekakve.
    Ukrajinu će primiti u EU odmah i to ovako u ratu bez problema da bi zapišali granice koje sad ima a onda će godinama da otvaraju poglavlja da se zanimaju igraju i to sve kao članica EU. Neće je zvati punopravna nego recimo pridružena il neki drugi sličan termin koji će biti dovoljan.
    Nas neće primiti nikad, za nama ne bi plakali, naše izbeglice ne bi primili a večito će nam dodavati nove i nove uslove jer nit im je interes nit im je cilj da nas prime u EU.
  • Vrlo

    09.05.2022 16:27
    jaka
    i fokusirana zenska. na zalost Srbija sa takvima nikad nije dobro prolazila, nece ni sada. Sem ako se nesto debelo ne promeni, a u to cisto sumnjam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna