Autor: N1

Info
28.05.2022.
08:10 > 08:15
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko demantovao je da je izjavio da će Ukrajinci biti oslobođeni od Rusije "kao što su Albanci oslobođeni od Srbije".
  • Mihailo

    29.05.2022 08:22
    @Vlajko
    Ako vam je poznato,Vizantisko Srbska kraljevina je nestala krajem 14 veka,ostavivsi iza sebe,Crkve i Manastire! Koliko je lazna,Srbska nacionalisticka propaganda o Turcima sta su sve,negativno radili 500 i vise godina upravo te Crkve i Manastiri o tome govore!!! E pametni,dasu hteli ko sto,nisu ovde nebi kamen na kamenu,ostao za pet vekova!!! To i jos mnogo,postupaka mi daje za pravo,koja su dokumentovana da smo mi kao,narod najveci lazovi i licemeri te zato i nestajemo sa pravom!!! Hvala!
  • Vlajko

    29.05.2022 06:48
    I ja se secam
    Kolko se mojim roditeljima uzimalo od plate za razvoj kosova. Kad je u Nisu bilo 4 satelitske antene ukupno a u Pristini je svaka terasa imala svoju satelitsku antenu. A tad je to za nas kao porodicu srednje klase bila misaona imenica. Isli smo na ekskurziju na kosovo, Pristina je bila kao polje suncokreta od svih tih antena.
    I jos nesto, ako su Srbi okupirali Kosovo 1912 odakle tolko manastira, jel su siptarski mozda ili turski? Il smo ih doneli tamo sa okupacijom?
  • S. M

    28.05.2022 21:56
    @Gojko
    Po vasem komentaru,osecam daste radili u policiji ili pri policiji kao i moj pok. Ujak! To sto pisete je javna tajna za odredjene! A narodu je po obicaju servirana,klasicna nacionalisticka prica iz 64! Hteo bih dodati da je Cuveno cetiri,CCCC uzeto od Turaka obrnuti polu mesec! Nebih dalje! Onaj ko razume i zna dovoljno! Ostali po izlisenom,sablonu Kosovo je Srbija!
  • Mihailo

    28.05.2022 21:47
    Mihailo
    Koliko je meni poznato Kosovo je okupirano 1912 od strane Kraljevine Srbije! Do tada je bilo Turska severna provincija! Kralj i Pasic su prisilno naseljavali gradjane iz Srbije i CG uz subvencije poklonom o zemljistu i kuca! Time se stvarala lazna iluzija o svetoj Srbskoj zemlji zarad prosirenja i ucvrscivanja granica tadasnje Kraljevine! Jako puno Albanaca i Turaka je proterano i ubijeno u tom periodu u ostalom sve ovo je dokumentovano precizno!!! Kako je okupirano tako je i izgubljeno tojest vraceno onom kome pripada po svim pravnim i moralnim osnovama!!! Botovi prvo sve proverite pa pisite komentare koji imaju osnova!!! Hvala!
  • Gojko

    28.05.2022 15:31
    @@@
    Koliko je samo,malih beba pokradeno iz porodilista da znate,nebi ni usta otvarali!!! Da nepisem o ostalom???!!! Veliki je Zulum cinjen nad tim,narodom na perfidan i grub,nacin!!! Niko i nikada se nebuni iz cista,mira!!!
  • @Gojko

    28.05.2022 11:17
    Ne lazi!
    Nemoj da lazes, Gojko. Ima nas koji smo doziveli 1983 u tom istom Urosevcu. Kamenovanje preko glava dece koju sus tavili u prve redove. Muka mi je kako ovde pojedinci falsifikuju istoriju kao da smo svi mi bili na Marsu a ne ovde... O broju srpske i crnogorske dece koja su ubijena ili trajno ostecena na porodjaju necemo ni da pricamo, sistematski se radilo na ovome decenijama i pre 1983 zato nemoj vise ovde da baronises Haradinaje... Samo se setimo svi snimka kako sirota albanska porodica, njih 40, sa sve stadom koza prelazi Prokletije i bezi kao iz Albanije, a tamo bili nacickani bunker do bunkera da ni ptica nije mogla preleteti...
  • E Vucicu Vucicu

    28.05.2022 10:34
    Ovaj zamenik Zelenskog ti kaze da je Srbija okupator na Kosovu, a ti glasao u UN-u protiv Rusije ?!? Hitno Srbija da povuce glasanje u UN-u protiv Rusije, i da neko od zvanicnika objavi da je Ukrajina okupator u Donbasu. I da pocne da se razmatra uvodjenje sankcija Ukrajini .
  • Gojko

    28.05.2022 09:39
    @T
    U pravu ste 90%! Ja sam 1978 do 88 bio,rasporedjan u Urosevac,Suva Reka,Prizren! Policija ne JNA je otimala,novce i zastrasivala gradjane,Albanske nacionalnosti u svakom,smislu! Mnogi gradjani,Srbije nemaju blage veze sta se tamo,desavalo sem dasu,Iridenti i da traze Republiku putem,iscaniranih medija!!! Neznaju ni staje bilo na demonstracijama 80 niti blokadu i uzrok u Trepci!!!
  • T@

    28.05.2022 09:34
    T@
    Isto kao sto je Ukrajina i Srbija (sa KiM) okupirana od strane Globalisticko Nato imperije nemorala materijalizma egoizma bezbožnistva šunda laži manipulacije poltronizma itd itd....kada se OKUPATOR povuce podvijenog repa iz Bondstila SVETA SRPSKA ZEMLJA CE BITI NAPOKON SLOBODNA!!!!!
  • Mr.M

    28.05.2022 09:26
    T vidim da si bezao sa casova istorije ali kad vec spominjes 70e godine proslog veka trebao bi znati da je milion albanaca Tito pustio na Kosovo i Metohiju jer im je toliko lepo bilo u Albaniji...problem nas Srba je što smo vekovima nesložni i posvadjani i za razliku od albanaca koji se jos pri tom i mnoze k'o zecevi
  • I, šta ćemo sad?

    28.05.2022 09:24
    A što on ne kaže šta je tačno izjavio, pa da mu poverujemo? O "okupaciji" nad Albancima ne bih ovom prilikom! Nasilno naseljeni na teritoriju Srbije, tamo gde ih nije bilo ni za lek, pa onda dobili sva moguća prava, uključujući i akademiju nauka, a na kraju oteli i zemlju koja NIKAD nije bila njihova! O tome čija je bila postoje validni dokazi u turskim arhivima, vodila imperija evidenciju. Albanske laži su napunile uši svima zato što su tako glasne i drske.
  • T

    28.05.2022 08:51
    T
    I daje rekao,nije nista slagao! Albanci sa Kosova su bili zaista pod okupacijom,Srbskih vlasti decenijama! Odlicno se secam,sta se radilo 70,80 i 90-ih!!! A to nijedan,narod nemoze da dozvoli ako zeli da opstane!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna