Autor: Beta

Info
19.06.2022.
14:18
Prihodi opština od naknada za životnu sredinu manji su i za stotinu miliona dinara, što je posledica novog načina obračuna, koji nije podsticajan za smanjenje zagađenja, piše portal VOICE.
  • iguman

    19.06.2022 19:46
    Kao u javnoj kući.
  • Milosrdni anđeo

    19.06.2022 16:46
    Obzirom na lažiranja merenja i praksu kod nas da zakopavamo i izlivamo koješta što će uticati na generacije koje dolaze, potrebno je hitno ulaganje u ZŽS kao državnog aparata koji stručno, strogo i dobro plaćeno sprovodi mere za zdraviji život svih nas.

    Propisivanje mnogo većih kazni za industriju i poljoprivredu pa nek zagađuju ako im se ne isplati poslovanje koje nas polako ali sigurno truje.

    Osiromašeni uranijum je vrh dubokog brega šta sami sebi radimo i dozvoljavamo da drugi rade sa našom zemljom, vazduhom i vodama.
  • Banderaš

    19.06.2022 16:01
    Kuka i motika
    Eto šta jedan izdajnik može da napravi 7 miliona stanovnika ove naše lepe domovine.
  • Dušan

    19.06.2022 15:18
    Sve je to lepo i zelena agenda i svet, zatvaranje nuklearki.
    Ali sada kad vidite da nema električne energije, šta ćemo sada?

    I da li će zagađivanje platiti i mini hidro elektrane što su sve rečice i potoke stavili u cevi i uništili okolni prirodu? Ne neće jer je to zelena energija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna