Info
21.09.2011.
08:52
Američki predsednik Barak Obama danas će zatražiti od predsednika palestinske samouprave Mahmuda Abasa da odustane od zahteva za priznanje palestinske države u Savetu bezbednosti kako bi se kvartetu za Bliski istok dala još jedna mogućnost da pronađe rešenje kojim bi, uz Palestince, bio zadovoljan i Izrael, javlja BBC.
  • ZoranNS

    21.09.2011 13:34
    Odustanite kao Srbija
    SAD demokratija, ako ne ide milom ide silom, veto, pošteno, primer za ugled, palestina nije narod vredan kao izraelski narod, njima nema priznanja, oni nisu za priznavanje, s njima kao sa indijancima, ne država nego rezervat na teritoriji koju im Izrael ostavi, a pošto se Izrael još uvek širi, nije vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna