Autor: Beta, N1

Info
04.10.2022.
06:44 > 07:59
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbija protiv Ukrajine nikad ništa nije uradila, da ne priznaje i ne prihvata rezultate ruskog referenduma.
  • Den

    07.10.2022 21:19
    A jel se sećaš stana koji si dobio za vreme bombardovanja?
  • Pobesneli Laloš

    06.10.2022 22:18
    Za Peru
    Podsećanja radi, u ono vreme kada je nama bila potrebna pomoć u Rusiji je neprikosnoveni vladar bio onaj alkoholičar Jelcin koji je osramotio i zavio u crno ceo svoj narod. On ne da nam nije pomogao, već je Hrvate snabdevao oružjem, a ruskoj brigadi koja je prva stigla na Prištinski aerodrom je naredio da se vrati u zemlju i direktno dozvolio Amerima da uđu na Kosovo i naprave vojnu bazu.
  • Pera

    06.10.2022 22:08
    Ne sećam se da su se i Rusi pretrgli nešto da nam pomognu
  • paladin

    05.10.2022 17:43
    A po kojoj ste vi rezoluciji UN-a napali hrvatsku i BiH?
  • Mi Hrvati smo bili

    05.10.2022 17:11
    saveznici u 2.w.w.
    Skoro kao ekspert@, trebas stvari gledati iz drugog kantuna. Naime, da nismo imali embargo na uvoz oruzja i da smo dobivali oruzje kao Ukrajina danas, rat bi zavrsio jako brzo i danas bi Srbija bila normalna drzava, moguce clanica EU a i NATO pakta. Ali nama je taj isti Zapad kojeg vecina Srba mrzi, uveo sankcije na uvoz oruzja i branili smo se s onim sta smo ' ukrali ' od vase, tkz. JNA, pa se sve skupa oduzilo. Sta se tice medalje G.K. Žukov, pa to je skroz normalno jer smo mi Hrvati bili dio saveznicke koalicije pobjednika 2.w.w. i nas Hrvat je bio na celu te partizanske vojske, Josip Broz Tito. Isto tako je Franjo Tuđman bio partizan i normalno je da je dobio najvise odlikovanje Ruske Federacije. A sami Rusi su nam prodavali a ne poklanjali oruzje, jer su im trebali novci i jer su imali interes poslovati s nama. Dovoljno je pogledati geografsku kartu R. Hrvatske da vrlo lako postane jasno zasto je to tako. Ali Rusija pod Putinom i sve ono sta je radjeno od 2. Cecenskog rata do danas, to je mracno i nesto od cega se svaka civilizirana drzava treba ograditi, a Srbija ako zeli biti dio EU i nasih vrijednosti, to isto ce morati uradili. Lp za NS :)
  • Brunova mama

    04.10.2022 17:43
    Važno da se gospođa Vučić "pretrgla" kad je obećala (ne znamo je li i poslala, jer ne čusmo povratnu informaciju) gospođi Zelenski DVOJA AMBULANTNIH KOLA.
  • Memorijska pena

    04.10.2022 14:33
    Ako je toliko problem pomenuti Srbiju i napad SAD pod plaštom NATO '99., da postavimo pitanje da li je Ukrajina uvela sankcije SAD i Britaniji zbog napada na Irak pod dokazano lažnim optužbama 2003.? Ne samo Ukrajina, da li je bilo ko uvodio sankcije ovim zemljama zbog napada na suverenu zemlju bez ikakvog razloga? Da li je makar jednom jedinom američkom sportisti uskraćeno gostoprimstvo na nekom takmičenju? A sada odjednom ne da se sankcije uvode već je još to i pod moranje inače ćemo snositi još i posledice ako ih ne uvedemo?
  • Tinkerbell

    04.10.2022 13:41
    Opet se kladio na pogrešnog konja, pa se sad nervira što je proplivao.
    Njegov savetnik Toni Bler se iskazao 1999, sećamo se mi dobro i njega i milog mu Šredera. A ni đeduška nije bio daleko.
  • Лиманац

    04.10.2022 13:39
    z
    Један искрени пријатељ је бољи од десет неискрених.

    „Ближа нам је позиција тзв. Косова...”
    Срам вас било, лицемери!
  • @@markoapis

    04.10.2022 13:30
    Ah, znači zbog tog referenduma iz 1991. odnosno ostalog što je usledilo nakon njega su demokratski albanci terorističku OVK osnovali 10 godina ranije? Slažemo se: razuma bez.
  • BoeserWolf

    04.10.2022 12:40
    @Nenad
    Nenad
    04.10.2022 • 10:34
    Sto batina po tuđim leđima ne boli. Sećam se kako je Ukrajina 99 branila integritet SRJ pa je red da uzvratimo istom merom. Zakucala mečka i na vaša vrata da vidite kako je bilo nama samo za razliku od vas mi nismo kukali i molili da nas drugi brane.

    Da, samo smo plakali kako je ceo svet protiv nas i kukali na sva zvona.

    A da znas kako je Ukrajincima, koji preživljavaju bombardovanje i kopnenu invaziju, kojima tenkovi stoje parkirani na ćuprija, naravno da znas kako im je. I ti si 99. morao da napustis stan koji ti je partija dala i odes na selo sa kog si stigao, jer nisi hteo kasandra da gledaš iz skloništa. Teške muke si preživljavao, ovo sto se desava Ukrajincima su trice
  • Steva

    04.10.2022 12:20
    to nije moj pretsednik
    Pa dobro dokle više sa tim tvojim uličarskim izrazima,čoveče dali si ti svestan da se nalaziš na čelu države a ne nekog navijačkog kluba.Mene je iskreno sramota da si ti još uvek na čelu ove države i ovo već polako prelazi u agoniju.
  • Popara

    04.10.2022 12:05
    ...
    Te godine si dobio stan od države, šta hoćeš više?!
  • Deks

    04.10.2022 12:00
    Zaista ružna izjava predsednika Srbije jer ako već ne želi da pomogne Ukrajini trebalo bi da se uzdrži od provokatorskih izjava. Ukrajina nema veze sa bombardovanjem Srbije 1999.g. niti u ovom trenutku Ukrajinci imaju vremena da polemišu o poređenju ova dva rata. Ogromna je razlika između slučaja Kosova i ukrajinskih regiona koje je Rusija anektirala: Krim, Luganjsk, Donjeck, Kerson i Zaporižja. Kosovo je bila autonomna pokrajina a po Ustavu iz 1974. zajedno sa Vojvodinom imalo je elemente federalne jedinice, te odredbe ustava su nasilno ukinute krajem 80-ih. Pomenuti regioni su bili i jesu obični regioni Ukrajine bez bilo kakvih federalnih ovlašćenja a Rusija pokušava da ih po metodi svršenog čina inkorporira u svoju državu po ugledu na Miloševićeve kvazi-republike: "SAO Slavonija, Baranja i zapadni Srem", "SAO Kninska krajina", "SAO Zapadna Slavonija" kao i "Republika Srpska". Neka se srpski predsednik zapita kako to da u Evropi ima na milione ukrajinskih izbeglica a u Srbiji ni nekoliko hiljada? Zemlje EU koje najbolje razumeju situaciju u Ukrajini poput Poljske, Češke i baltičkih država trebalo bi da zauzmu oštriju politiku prema Srbiji zbog ovakvih izjava i delovanja.
  • Дигитални варварин

    04.10.2022 11:50
    @Bačka Republika
    А, колико милиона Украјинаца је побегло, не желећи да се бори за оног хазарског лудака Зеленског?!
  • Iznogoud

    04.10.2022 11:45
    Zato sto je ceo civilizovan svet branio ZRTVE naše agresije. Odrastite vec jednom i prihvatite svoju odgovornost za pocinjene zlocine 90-tih!
    To je jedini način da krenete napred iz ovog moralnog blata
  • Betmen

    04.10.2022 11:35
    Ovde se ne radi o tome koliko su nam Rusi pomagali već koliko su nam svi ostali zajedno odmagali. Nemojte biti tupavi . I da, zabole me i za Ukrajinu i Rusiju i sve ostale zajedno. Srbija je jedna.
  • Vule

    04.10.2022 11:30
    Sad kad gledam te strahote rata u ukrajini, razumem kako su se ukrajinci osecali, i ja se sad tako osecam.
    Zabole me da im pomazem.
  • Bačka Republika

    04.10.2022 11:19
    #nisimojpredsednik
    Ti nisi moj predsednik! Apsolutno me ne interesuju ni tvoji kriminalni izbori niti tvoji stavovi, ni zastave, ni litije, niko od vas mene ne zastupa. Da ne idem u prošlost ali prethodni komentari su pomenuli glavne tačke, mi smo krivi za bombardovanje što smo dozvolili da Milošević bude na vlasti kao i ljudi poput tebe! Kosovo ima istoriju koja je dokazana i bio sam lično tamo 90ih u uniformi in znam šta sam video i čuo, tako da prestanite da lažete kako smo mi tamo bili divni prema Albancima jer nismo nikad! Rusija je 90ih uvela sankcije Srbiji dok Ukrajina to nije uradila, Ukrajina je uvek bila prijateljska zemlja, nekoliko sela po Vojvodini (koju smo oteli) su upravo nastala dolaskom Ukrajinaca te imamo i Ukrajinskih starosedeoca ovde, ženska deca su morala da se sakrivaju kad su vaši Ruski oslobodioci dolazili, jer se Rusi ponašaju kao zveri tada i danas. Vidim šta radiš! Rusija će biti uništena kroz ovaj rat i Evropa će slaviti pobedu i to je činjenica, a mi? Onda ćeš da kriviš svet za odmazdu jel tako? Samo da nas mrze, samo da je kriza da bi ti vladao? Gde su pare od Evropskih i Američkih donacija? Kome ćeš da prodaješ EPS i odakle ti to pravo? Ko si ti da vređaš nama prijateljski narod Ukrajine nad kojim se vrši genocid od strane Rusije? A vi što ponavljate kako su Rusi bili ugroženi, manje ruske propagande jer to su sve laži! Iste laži su Rusi plasirali kad su ulazili u Gruziju da otmu gasna nalazišta dok sada Rusi masovno beže u istu tu Gruziju od onog ludaka!
  • /

    04.10.2022 11:05
    /
    da li je moguce da udba ovo propusti u etar.
    ovo je protokolarno nedopustivo obracanje.
    usto ovako su milisevic i dacic trovali 90ih.
  • Skoro kao ekspert

    04.10.2022 10:49
    @Sever Srbije
    Da se svi podsetimo o istoriji i Ruskoj pomoći Srbiji:
    - 1878. kroz San- Stefanski Ugovor su se zalagali da cela Juzna Srbija pripadne Bugarskoj
    - 1888. tokom srpsko-bugarskog rata naoruzali su Bugare do zuba
    - nisu naoružali Srbiju pred I sv. rat
    - nisu pomogli prebacivanje Srba na Krf
    - nisu naoružali Srbe pred Solunski front
    - ubili su više naših vojnika '48 - '52 nego svi ostali do danas
    - nisu stavili veto na sankcije '92
    - Moskva međunarodno priznala Hrvatsku pre Sjedinjenih Američkih Država!
    - koliko je oružja dostavljeno Hrvatskoj jer su Rusi svojim transporterima AN-124 Ruslan i Iljušin IL-76 realizovali preko 160 letova sa prosečno po višendesetina tona tereta po letu. Vazduhoplovno-transportna operacija koja se izvodila od 1992. do 1997. godine nazvana je kodnim imenom "Pero",
    - poslali su Hrvatima S-300 na vojnu paradu u maju '95
    - godinu dana nakon Oluje odlikuju Franju Tuđmana Medaljom "Georgij Konstantinovič Žukov" za zasluge i doprinos antifašističkoj borbi
    - '99 nisu iskoristili svoju poziciju u UN da izglasaju rezoluciju protiv NATOa a sada vidimo i zašto
    - Srbija nije dobila nikakvu vojnu pomoć od Rusije
    - pozvali su Mesića na proslavu 60. godina pobede nad fašizmom
    - Vladimir Vladimirovič Putin je 2005. godine odlikovao predsednika Hrvatske Stjepana Mesića za doprinos koji su hrvatski narod i Hrvatska kao država dali u borbi protiv Nacista.
    - od kupovine NIS-a posle prve godine su povratili uloženo
    - pošto su 6 raubovanih MIG-29? Koliko koštaju remonti?
  • realno

    04.10.2022 10:47
    Niko nama nije pomagao 99., ni Rusi ni Ukrajinci a Nato i zapad nam je odmagao i radio protiv nas, sto bombardovanjem, sto sankcijama, sto dodatnim ponizavanjima kao sto su bila cekanja u redovima za vize...
    takodje, ni ovaj sa slike se ne secam da je bio nesto u prvim redovima da brani Srbiju...a koliko se secam, posle bombardovanja je postao i bogatiji za stan
  • osmeh

    04.10.2022 10:42
    Prostak i dalje izbija iz njega.Šta znači,nisu se pretgrli? Kolko je to u odnosu na recimo, Rusiju,Tursku i Mađarsku?
  • Nenad

    04.10.2022 10:34
    Sto batina po tuđim leđima ne boli. Sećam se kako je Ukrajina 99 branila integritet SRJ pa je red da uzvratimo istom merom. Zakucala mečka i na vaša vrata da vidite kako je bilo nama samo za razliku od vas mi nismo kukali i molili da nas drugi brane.
  • Leopold

    04.10.2022 10:22
    Obrtanje istine naglavačke
    Majstor opsenarstva i spinovanja, briljira novim dnom! Gde su bili i šta su 1999. radili njegovi prijatelji i savetnici Šreder, Bler, Klintonovi? Šta je Mađarska tada radila? A, Ukrajina nije podržavala bombardovanje i šta više, pokušavala je da ga okonča. Pomogla našim ljudima i JATovim avionima. Sramotna izjava, čak i za njega.
  • Nomad

    04.10.2022 10:15
    Leonid Kučma je tada među prvima osudio agresiju i pozvao na pregovore. Pijanom Jeljcinu je trebalo skoro nedelju dana da da bilo kakvu smislenu izjavu.
  • Насредин-хоџа

    04.10.2022 10:13
    А Русија, тога се сећаш?!
  • Z

    04.10.2022 09:52
    kako te bre nije sramota covece?!
  • Vule

    04.10.2022 09:41
    Pa dobro i kaze.
  • igor_t

    04.10.2022 09:40
    Srbija podrzava teritorijalni integritet Ukrajne jedino i iskljucivo zbog problema sa Kosovom. Da to nije tako, drugu pesmu bi prvorodjeni pevao.

    Isto kao sto nas "podrzavaju" Spanci i ostali koji su u slicnom problemu.
  • Ko

    04.10.2022 09:34
    Ko je dobio stan za vreme bombardovanja!?
  • Novosadjanka

    04.10.2022 09:22
    retrospektiva
    Kosovo je 17. feb. 2008. na vanrednoj svečanoj sednici Parlamenta proglasilo nezavisnost od Srbije. Vlada Srbije još je iste večeri donela odluku o poništenju te deklaracije kao “protivpravnog čina privremenih institucija u Prištini”, a potom je 18. feb. na vanrednoj sednici potvrdila odluku Vlade o poništenju jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova. LDP, LSV i Stranke vojvođanskih Mađara nisu glasali. Rusija i Kina oštro osudile nezavisnost. Prva zemlja koja je priznala nezavisnost Kosova bila je Kostarika, potom Afganistan. Sledile su ih USA, Francuska, UK, Albanija, Turska, Australija, Nemacka... Države koje su priznale pasoš Republike Kosovo kao važeći putni dokument, iako nisu priznale Kosovo kao nezavisnu državu su: Grčka, Rumunija, Moldavija, Slovačka, Bosna i Hercegovina, Kina, Izrael, Brazil,Rusija..
  • Ja

    04.10.2022 09:18
    1999. godine nam na naše iznenadjenje nisu pomogli Rusi pa je bombardovanje trajalo 78 dana
  • Nikola

    04.10.2022 09:17
    Ehhhh
    Ja se secam da bez brace rusa sigurno danas ne bi ni postojali… te 98 i 99 god su nam oni tako gromoglasno i intezivno pomagali cutanjem i gledanjem svog posla, a o vojnoj i humanitarnoj pomoci da i ne govorim… tada je, samo sa manje uticaja nego danas, isti covek bio broj 1 u rusiji. Sa kime si takav si, sve su to ista go… (banda lopova i kriminalaca) samo je razlika na koji i ciji otvor izlaze…
  • Nikola

    04.10.2022 09:08
    X
    Ja koliko vidim Ukrajina nije priznala Kosovo kao nezavisnu državu. U svakom slučaju kriterijum pod kojim uslovima se održava takav referendum nisu bitni, ako se poštuje teritorijalni integritet jedne države. Problem je gospodine ambasadore što su SAD uradile nama isto to što je sada Rusija uradila Ukrajini. I jedni i drugi krše međunarodno pravo.
    Vučićevo sedenje na dve stolice nam se sada obilo o glavu. Rusija sada koristi presedan Kosova da bi opravdala aneksiju dela teritorije suvere države. Baš me interesuje kako će sada Milica i Boško da objasne zašto treba podržavati Rusiju.
  • Abe

    04.10.2022 09:08
    Ovaj ukrainski ambasador stvarno ne zna o čemu govori, ili pak sa zlom namerom govori tendenciozno.
  • pera kalenić

    04.10.2022 09:07
    Albukerki
    Do svega ne bi došlo da je Duško Dugouško skrenuo levo kod Albukerkija odnosno da se SSSR nije razbucao. Sada bi bili jedna država i stvari bi se drugačije odvijale.
  • Marko, Liman

    04.10.2022 09:03
    Taj isti Šojgu je palio Miloševića da će mu pomoći, pa kad se ludak osokolio da se, posle svih pretnji, ipak konfrontira sa Nato, ovaj se prićutao i podvukao rep. Drugim rečima, da zaključim, to ljudi neshvataju do danas, nije nas bombardovao NATO već Milošević.
    Boleo njega ćošak za Srbe i Albance, kao što i Putina mnogo briga koliko će kojih i sa koje strane biti zavijeno u crno. Patologija oholih diktatora je da su on (i familija mu) iznad priče.
  • Da se podsetimo!

    04.10.2022 08:59
    A-ha, ne sećaš se ....
    Hoćemo svi malo da se podsetimo šta si TI radio '99?
    Gde si bio, na kojoj poziciji?
    Šta se dešavalo u tvom resoru '99?
    Npr. za Uskrs?!
  • Vladika

    04.10.2022 08:50
    Sokovnik
    Možda je trebalo da ti pošalju sokovnik za useljenje ?
  • @markoapis

    04.10.2022 08:47
    razuma bez
    Referendum na kosovu, odrzan je 1991 godine, negde u isto vreme kada su srbi u hrvatskoj pokrenuli balvan revoluciju i bio je direktan povod za ukidanje kosovskih institucija, proglasenje vanrednog stanja i teror nad kosovskim albancima koji je usledio u narednih 8 godina, a koji je kasnije doveo do bombardovanja srbije i nezavisnosti kosova...
  • Veverica

    04.10.2022 08:37
    Memorija
    pa predsednik je 1999.godine bio zauzet useljenjem u novi stan koji je dobio od države, nije mogao da isprati situaciju oko pružanja pomoći. A od Rusije smo imali neprocenjivu pomoć, došli kozaci, otpevali, odigrali, napili se i - otišli!
  • Laza

    04.10.2022 08:31
    nek se ne natresa ovde
    mogao bi da ide svojoj kući Ukrainski ambasador, pa neka tamo priča šta hoće i zahteva.
  • Građanin

    04.10.2022 08:28
    Opasna izjava
    Ja se odlično sećam kako je Rusija profitirala od tog bombardovanja '99. Svaki put kad bi najavili protivljenje u UN, Madlenka bi letela u Moskvu i od protivljenja ne bi bilo ništa. Koje cifre i privilegije su bile u pitanju - mašti na volju. Imali su veto na raspolaganju. NIKAD ga nisu upotrebili. I dan danas nas koriste, ušli su u svaku poru našeg društva, kontrolišu ga. I mahnu nama kao maramicom svaki put kad im to odgovara.
  • Zivkovic

    04.10.2022 08:26
    Radikal i dalje zakuvava. Napada državu koja je u ratu i koju podržava ceo zapadni svet.
  • Marta

    04.10.2022 08:26
    Ha ha!
    Ukrajina nam je pomogla isto koliko i Rusija! Plovila je barka, sve vreme bombardovanja iz Rusije nama u pomoc i nikako da doplovi, 22 g.kasnije.
  • pera

    04.10.2022 08:23
    secam se price, rusi ce nam poslati s300, ahahahahhahaaa
    najveca ispala u istoriji covecanstva.
    spasiba za druzbu
  • Mile

    04.10.2022 08:22
    Ruski špijun. Petokolonaš.
  • khm

    04.10.2022 08:16
    Lupeta najstrasnije, potsetio ga je Ukrajinski ambasador bio na to nedavno
  • borislion

    04.10.2022 08:06
    Pa sad
    Ukrajinci nas nisu napali.
    Čemu tolika mržnja prema tom narodu.
  • Milan

    04.10.2022 08:06
    Zar je bitno? Zasto ne biti veci covek i pomoci, zasto sve merite i poredite? Kao dete koje se duri. Odvratno.
  • Milan NS

    04.10.2022 07:58
    Slušajte
    našeg ambasadora Vučija
  • odv

    04.10.2022 07:54
    Ovaj narcis je doslovno odvratan sa svojim politikantskim izjavama. Empatija 0.
  • Evo

    04.10.2022 07:54
    uzora za mlade
    "Kul" je biti jakisa, napasti ranjenog, u nevreme, bez razloga, a biti ponizan, dodvoran i poslusan prema jacima od sebe!
    Nije to bilo preterano popularno nikada ovde!
    Novi covek - necovek se rodio umesto Srbina
  • Nikola

    04.10.2022 07:48
    Ehhhh
    Ja se secam da bez brace rusa sigurno danas ne bi ni postojali… te 98 i 99 god su nam oni tako gromoglasno i intezivno pomagali cutanjem i gledanjem svog posla, a o vojnoj i humanitarnoj pomoci da i ne govorim… tada je, samo sa manje uticaja nego danas, isti covek bio broj 1 u rusiji. Sa kime si takav si, sve su to ista go… (banda lopova i kriminalaca) samo je razlika na koji i ciji otvor izlaze…
  • Sever Srbije

    04.10.2022 07:44
    Nenad
    Za natofila. U UN je Rusija cuvala nase interese,vojno tada nije mogla. Bitno da nije odmagala,nije uvodila nama sankcije i najbitnije nije nas zverski BOMBARDOVALA i otimala deo nase drzave.
  • Tapkalo

    04.10.2022 07:39
    Ukrajinski ambasador kaze da nije uporedivo otimanje KiM sa otimanjem delova Ukrajine? Pozeleo bi da vam i Kijev otmu kada ste americka kolonija,bednici ubijate Ruse i zabranjujete jezik od 2014. I niko vam kao nesme nista,ma terajte se kad nas ne razumete.
  • /

    04.10.2022 07:38
    /
    tada su bili ruski protektorat
    kao srbija danas
  • Da li

    04.10.2022 07:37
    je moguce
    ...da nema nikoga da predsedniku kaze: "Prekini, prekini, prekini.. moras prekinuti...!" Videli smo hrabru saradnicu Suzanu, ali to je bilo vezano za pice!
    Nedopustivo je sta govori u nase ime! Da li moze neko da mu kaze da nije trenutak i da je sramota da narodu koji gine i stradava u tolikom broju, sada drzi moralne lekcije o ponasanju u vreme kaznjavanja ovoga prostora i sadrzaja, a da te iste reci ne ponavlja zemlji zbog koje ova strada, kojoj se mi priklanjamo ponizno, a kojoj ima sta da se prebaci u stavovima prema nama u toku poslednje tri decenije jezivog sunovrata ovog prostora!
    Da li moze neko predsedniku da kaze, da se ovde zna da je Sreder bio na njegovoj predsednickoj promociji, koju je obezbedjivao Velimir Belivuk sa svojim ljudima, a da je veoma lako saznati sve reci koje je nemacki kancelar izgovorio pozivajucu na bombardovaje ove zemlje i pravdajuci ga.
    O tome da li su njegove reci u kojima se pominju i neka masovna silovanja Albanki bile tacne ili ne, to sada nije tema! Predsednik tvrdi da je bilo samo dvesta.
  • Miloš

    04.10.2022 07:35
    Kako on sve zna kad je sedeo u vladi Miloševića i lepo živeo još tad.
  • Ime

    04.10.2022 07:35
    Tih dana je bio zauzet useljenjem u novi stan.
  • MarkoApis

    04.10.2022 07:24
    Moram podsetiti da na Kosovu 2008. godine nije bio održan referendum, a nezavisnost je proglasila skupština.
  • Комша

    04.10.2022 07:20
    Који референдум на Косову?
  • Nenad

    04.10.2022 07:13
    A koliko su nam Rusi pomagali?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna