Autor: Beta

Info
20.01.2023.
17:18
Roditelji dvanaestogodišnje devojčice iz Kragujevca koja je poginula kada je automobil udario na pešačkom prelazu pokrenuli su onlajn peticiju za hitno hapšenje počinioca krivičnih dela.
  • Podrška!

    20.01.2023 18:15
    Darko Šarić zbog šverca 5,7 tona kokaina, ide u kućni pritvor. DEA ga vraća u pritvor
    Predrag Koluvija zbog uzgajanja 2 tone marihuane u Jovanjici je u kućnom pritvoru.
    Aleksandar Mitrović, sin Željka Mitrovića je zbog ubistva devojke na pešačkom prelazu u kućnom pritvoru.
    Tridesetdvogodišnji Novosađanin D. B. Dve godine kućnog pritvora za pokušaj iznude 40.000 evra od fudbalera "Vojvodine"
    Mihalj Kertes oslobođen optužbi u vezi sa krijumčarenjem cigareta od 1996. do 2001.
    Nekadašnjoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović, zamenjen je kućnim pritvorom a onda je ukinut kućni pritvor.
    Aleksandar Milojević, sin funkcionera SNS Zorana Milojevića Zelje, optužen je da je pokušao da ubije muškarca kada ga je izbo nožem, trenutno je u kućnom pritvoru
    Radosav Vujačić, zamenik direktora "Srbijagasa", optužen zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Milan Lutovac (15) iz Novog Sada, pušten iz pritvora i braniće se sa slobode
    Zvezdan Terzić, zbog bolesti se nije pojavio na sudu. Sutradan je održao konferenciju za medije. Slučaj je pre godinu dana preuzela drugi sudija i tada suđenje počinje ispočetka.
    Vozač se nagodio s tužilaštvom i priznao krivicu: Dve i po godine za smrt pešaka. Nenad Nikolić (22) iz Gložana, okrivljen za izazivanje prošlogodišnje saobraćajne nesreće u Čelarevu, u kojoj je pijan usmrtio pešaka, osuđen je na dve i po godine zatvora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna