Autor: Magločistač

Info
02.02.2023.
20:05 > 15:05
Dom kulture Bačka Topola objavio je da su kao investitori, zbog neispunjavanja ugovorenih obaveza, bili prinuđeni da raskinu ugovor sa izvođačem radova, angažovanim na rekonstrukciji hotela Panonija
  • Deks

    02.02.2023 21:32
    Zašto vlada Mađarske učestvuje u rekonstrukciji zgrade u Bačkoj Topoli? Ne vidim nikakvu logiku, Bačka Topola nije u Mađarskoj. Ta zgrada trebalo bi da se obnavlja učešćem Pokrajine Vojvodine. Međutim Pokrajina Vojvodina sistematski zapostavlja potrebe svih Vojvođana ulažući novac u sumnjive i netransparentne projekte čak i izvan Vojvodine poput nekadašnjeg ulaganja u zagrebačku Tesla banku kada su propali milioni vojvođanskog novca. Taj novac je mogao biti uložen za unapređivanje vojvođanske infrastrukture - većina vojvođanskih naselja nema rešen kanalizacioni sistem, a u velikom broju slučajeva problem je i pitka voda. Uz to imali smo priliku nedavno da pročitamo da se u Vojvodini već duže vreme sistematski uništavaju šume odnosno stvoren je takav sistem da nijedna lokalna samouprava nije zainteresovana za pošumljavanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna