Autor: Beta

Info
14.02.2023.
06:52
Aktivistkinja organizacije za borbu protiv trgovine ljudima Astra iz Beograda Hristina Piskulidis izjavila je da se istina o državljanki Filipina pokušava "zamagliti".
  • ex chapman

    14.02.2023 09:30
    Filipnka
    nisi "in" ako nemas filipinsku sluzavku
    dokle je dosla ljudska bahatost
    ovo je odlican primer da se analizira situacija u toj Stradiji
    neces da rais za minimalac pod nehumanim uslovima? "ima ko 'oce" sto rekao Shojic! "domaci" zlotvori su nasli "resenje": ako vec iz Srbije ljudi beze jer zivot postaje sve nehumaniji, mi cemo "uvesti radnu snagu" iz zemalja gde je jos gore, pa cemo da ih izrabljujemo, zlostavljamo i na kraju "sutnemo" nazad odakle su dosli - nista "socijalno, zdravstveno i redovna plata". penzija? pa to je relikt komunizma sa kojim smo raskrstili! nisu dzaba komunisti vikali "proleteri svih zemalja ujedinite se".
    Srbija (a bogami iz "truli Zapad" i vecina zemalja koje su imale neki stnadrad radnickih prava) nalaze se u retrogradnom i ako se ne pobunite bice samo sve gore.
  • Ff

    14.02.2023 08:25
    Ff
    Čim smenimo ovaj kriminalni režim cela SNS elita biće procesuirana i mnogi će zaglaviti dugogodišnje robije! Do tada ima ovako da bude
  • Uroš

    14.02.2023 08:02
    Ne(MOĆ) medija
    I pored silnih što "slobodnih", što "nezavisnih" medija i istraživača, niko ne sme da objavi koja "porodica" eksploatiše ovu ženu?
    I još se bune kad ih građani s pravom omalovažavaju.
  • komsha

    14.02.2023 07:46
    koje porodice...
    objaviti lepo koje porodice exploatisu ljude..
    vec smo culi i ko je filipinka i kako je dosla da bi ostala na crno u srbiji i slicno... ali se kod nas stite kriminalci, pa je to normalno
    lepo objaviti porodice koje se bave trgovinom ljudima i predati ih odgovarajucim institucijama za dalje sankcije...
  • Ns

    14.02.2023 07:34
    Koja je ta moćna porodica?
    Sigurno se mogu dati neki podaci koji ukazuju ili aludiraju na tu porodicu.
  • Kokoda

    14.02.2023 07:31
    I hocemo saznati konacno ko ke ta "bogata i mocna" porodica?
  • V5

    14.02.2023 07:25
    Tepih više nije dovoljan
    Treba objaviti ko je ta porodica o kojoj se priča. To se verovatno neće dogoditi jer se u tigru svo đubre koje bi moglo da naškodi sekti i ljudima koji su joj bliski gura pod tepih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna