Autor: RTS

Info
14.03.2023.
07:36 > 07:57
Iako je tokom prošle godine izdato manje građevinskih dozvola nego 2021, broj stanova koji se grade je veći.
  • milicica

    14.03.2023 23:53
    pa nesto i sumnjam u pricu
    prvo sve akcije su tipa lazem al moram. Ma to su price za malu decu da nesto prodaju jeftinije i za 50 posto- Mesecima trazim dvosed i toliko je mucno da se okrecem i odem.Nasi proizvodjaci izgleda prodaju u Srbiji ono sto im nece napolju zbog nekvaliteta. Proizvode kao da je ovo SAD, zAPAD OGROMNO I NEFUKCIONALNO ZA NASE PRILIKE A PRITOM TRAZE 20, 30 POSTO PLACANJE I CEKANJE OD 35 DO 45 DANA. nAMESTAJ JE TOLIKO NEKVALITETAN I JADAN DA ZA 3 DO 4 MESECA JOVO NANOVO. Jad i beda a preskupo. Nisam jos kupila, cekam izgleda da poskupi i bude u radnji sa ulegnucem i rupama. Sretno mi bilčo.
  • J. Relja

    14.03.2023 10:26
    J. Relja
    Nikada vise! Prosao sam golgotu do stana i opremanja! Posrecilo mise da prodam neku zemlju i kupim novogradnju sa kuhinjom kupatilom rasvetom dekorativnim enterijerom moje je bilo samo namestaj i posteljina! To je bila sreca ali muka je zaista uopste kupiti stan i jos ga opremati u danasnje vreme! Zato novi stanovi kostaju skuplje jer nemas mnogo ulaganja i krecenje po zelji ide od Investitora koje je projektovano...neznam kako se kome zalomi! Znam samo prvi stan kada sam kupovao napisa Golgota u svakom smislu!
  • nema

    14.03.2023 09:44
    Ništa nije poskupelo kao hrana. Kad se uporede iznosi za hranu i režije, energente, ......sa cenama nameštaja i tehnike, da nisu hrana i tekući troškovi toliki ,svakih par meseci bi se moglo kupiti nešto od nameštaja ili aparata, ili otputovati...
  • Jaa

    14.03.2023 08:49
    il se kupuju namesteni stanovi po meri il spavaju na strunjaci, sto, stolice, vesalica, reso i dzak krompira, iznenadili bi se koliko ovih drugih ima
  • Ло

    14.03.2023 08:48
    Ло
    Ако и успеш купити стан има да оседиш?! А тек опремање је пакао те ово те оно увек новац фали! Зато ако успеш купити стан не журити са опремање полако и на тенане неподлежите маркетингу и разним причама!
  • F

    14.03.2023 07:57
    F
    Ovisno od para! Prosecan gradjanin ide u forma ideale,ysk,ikea to je domet! Skoro enterijer svih stanova je identican,jeftine replike modernog namestaja i nikada nisi,zadovoljan jer znas da fali uvek,nesto i nakon dve godine,hoces da menjas a para nema dok se i to malo,ukusa izgubilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna