Autor: Beta

Info
03.04.2023.
17:12
Tužioci na haškom suđenju bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima, precizirali su da je OVK 1998-99, nezakonito lišila slobode i zlostavljala na stotine osoba i ubila najmanje 102.
  • @zemlja cudesa

    04.04.2023 11:16
    ovaj
    komentator mrzi pre podne sebe posle podne ceo svet a najviše Srbiju ! jadan čovek bogat samo mržnjom a pamet gladna-siromašna !
  • @zemlja cudesa

    04.04.2023 08:20
    Bratac, hajde malo procitaj koliko civila je dovezeno u Batajnicu i okolinu u hladnjacama sa Kosova? Srbi su drzali Sarajevo pod opsadom, godinama, ubija i klali civile po Hrvatskoj ( ukljucujuci i Srbe).

    Dosta sa tim "pa provocirala je" misljenjima, treba priznati svoje grehe i krenuti dalje. Za koga su ti roditelji tada glasali tako je i bilo. Ti se mozda ne secas sankcija, bonova, guzvi, nemastine, restrikcija, sverca, ubistava , tlacenja i jako loseg zivota za vreme Milosevica. Vreme kada Srbija skrece na nepovratni crni put. Ta ekipa ponovo jase i danas.

    Sram te bilo lazljivce.
  • Zemlja čudesa

    03.04.2023 20:43
    U to doba Ameri su OVK vodili kao terorističku organizaciju, da bi samo godinu dana kasnije postali "borci za slobodu". Jedini cilj im je bio da provociraju reakcije MUP Srbije i Vojske kako bi se Ameri umešali sa "humanitarnom intervencijom". To im je na kraju i uspelo uz pomoć namonirane "afere Račak". Treba li naglasiti da su sve to radili u dogovoru sa Amerima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna