Autor: Tanjug

Info
22.09.2023.
09:17 > 10:48
Pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije kojim su mediji u obavezi da odmah hobjavljuju informacije o nestanku maloletnog lica stupio je na snagu u četvrtak, 21. septembra.
  • Iskreno

    22.09.2023 18:47
    Igor Jurić je konačno uspeo da izgura.

    Bravo!!
  • zanima me

    22.09.2023 14:49
    Da li će i zadruga elita imati ova obaveštenja? Da li i njima puštaju? Mislim ako su svi obavešteni i moraju biti,da li će i oni znati?
    Da li je to da prelazi naše granice i oni u Australiji da li će znati? Hoću dokaz da se ne izvoze informacije van ove zemlje. Kao i da nema zloupitrebe informacija.
    Da li je policija sposobna ili nesposobna da po prijavi nestanka odreaguje ili joj je potrebno da ljudi sami vijaju i traže decu.
    A,snimanje dece kada izadju iz škole i put do kuće? Da li je to zloupotrebljeno? Svuda imaju kamere,ko barata sa tim podacima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna