Autor: Tanjug

Info
07.11.2023.
22:39
Predsednik RS Milorad Dodik rekao je da otcepljenje Srpske nije plan njenog rukovodstva, ali "da sada ima 10 do 15 zemalja koje su iskazale spremnost da to podrže, a među njima i članice EU".
  • q

    08.11.2023 10:25
    @9

    Odvajanje Srbije od energetskih resursa R.Srpske i BIH misliš?
    Što se tiče RS ona više ekonomski zavisi od Sarajeva,Hrvatske,dijaspore,EU,pa čak i Rusije,nego od Srbije koja je i sama siromašna ne samo materijalno nego i duhom,sudeći po tvom komentaru.

    Sve najbolje ti želim!
  • 1

    08.11.2023 10:14
    @9
    Ko je tebi kriv kad nikako ne možeš da preskočiš ogradu u "Njemaćku",valjda traže samo vredne i pozitivne ljude.
    Što se tiče kase, iz RS već 30 godina idu milioni eura u energetskoj vrednosti za struju i druge energente,tako da kad se sve podvuče,mrtva je trka ko je na čijoj kasi.
    Malo informisanosti i zahvalnosti nije na odmet.
    Dozvoljeno ti je da mrziš,ali ti nije dozvoljeno da širiš dezinformacije.
  • zztop

    08.11.2023 09:08
    Šta li im je obećao orban , možda su im krivo preveli ...
  • 9

    08.11.2023 08:57
    Smislio medo
    Da li je možda mislio na odvajanje od kase Srbije , jer kada proglasi nezavisnost onda više neće moći da lapa iz naše kase ? Kao samostalni propali entitet koji je šume već davno posekao i rasprodao , rudnike izgubio, a zadržao ovce koje veoma često preskaču ogradu i bJeže u mrsku nJemaĆku.
  • A3

    08.11.2023 08:07
    Eh, ti zakoni
    Dodik: Otcepljenje Republike Srpske nije naš plan, osim ako Šmit ne nametne zakon o imovini

    mileta žulji zakon o imovini. Ko poznaje njegov rad, zna i zbog čega.
  • Ty

    08.11.2023 06:57
    Ty
    RS je kao sto odlicno znas Zapadni projekt i nemoj vise lagati deo Gradjana! Da hoce izbrisali bi vas za 24h kao da nikada niste postojali!!! Tebe su postavili kao neko prelazno resenje da izvrsavas njihove planove dok si se ti malo vise zaigrao i preobogatio dok Gradjani muku muce sa Egzistencijom i bezvlascem!!! Isto je i sa Srbijom…Vucic nas je unistio i stvorio malu Kolumbiju u Evropi jedino sto vam Zapadni mentori nemogu garantovati jeste volju Gradjana koja je da vas zauvek skloni i smesti gde vam je odavno i mesto!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna