Autor: 021.rs

Info
16.03.2024.
11:21
Gradski odbor Narodnog pokreta Srbije (NPS) u Beogradu pozvao je Vladu u tehničkom mandatu da zaustavi postupak ustupanja zgrada Generalštaba oštećenih u NATO bombardovanju američkoj ofšor kompaniji.
  • Da li

    16.03.2024 23:39
    Je
    Glup onaj ko je prodao ili onaj ko je kupio staru kaldrmu iz Skadarlije
    Slično je i ovde
    Ono što je proglašeno kulturnim dobrom ili nacionalnim parkom treba čuvati bilo ono staro 1000 ili 10 godina
  • OБСЕРВЕР

    16.03.2024 19:29
    Поклон
    Треба поклонити Грчкој, јер је њихов војник одбио да нападне Србију !
  • Kika Bibić

    16.03.2024 14:32
    Ovi što pominju socijal-komunizam nisu ni bili rođeni u to vreme. E sad, tada su u Beogradu gradili najveći domaći arhitekti, jedan od njih je i Nikola Dobrović. I to je bila jedna od najvelelepnijih zgrada u zemlji, da nije mombardovana u nju bi se uselila današnja vlast kao što se su uselili i u SIV. Umesto da nateraju Amere da im obnove ono što su porušili oni im poklanjaju. A brane ih budaletine koje ne znaju da se ne može i slično piše kao dve, a ne jedna reč i koje nikad nisu kročile u Beograd sa željezničke stanice i poglrdale uz Nemanjinu ulicu. Dakle, to bi bilo kao da su porušili Meštrovićevog Pobednika ili spomenik na Avali. Beograđani ludi ako dozvole, posle toga je sve moguće, i to ne samo u Beogradu.
  • Satiričar

    16.03.2024 12:48
    "Struka" da se pita :)))
    "Jedino struka treba da odlučuje.."
    - Pa ovde još od juna 2012. odlučuje "struka", doduše sa falš diplomama...
  • vladaNS

    16.03.2024 12:47
    ?
    Ovi (ovaj) su poklonili dobarano parče teritorije bez naknade sa sve strateškim resursima i svetinjama u paketu, gratis kao poderane gaće. Baciše na smeće svetlu istoriju, prirodna bogatstva i duhovno nasleđe ovog naroda. Zašto je onda problem pokloniti urušenu zgradu dušmaninu koji ju je srušio? Pozdrav iz Vojvodine
  • Mirce

    16.03.2024 12:25
    Mirce
    Ne razumem se u prava ali ono sto sam video je zaista veličanstveno kako ce izgledati kada se izgradi. Ta zgrada od 1999 stoji ko avet i ruglo u centru BG i niko se nije udostojio da je adaptira i sl.Koliko sam razumeo u tom kompleksu biće izgradjen i Muzej na sećanje bombardovanja ali toliki prostor da svrji prazan i ovako to nemoze! Opet sa druge strane ogroman broj Gradjana nezeli vise da im se otima za objekte pod zastitom sto je uredu jer niko ama bas nema koristi od toga sem vlasnika i drzave! Vreme Socijal Komunizma je daleka prošlost gospodo i ovakvih kompleksa treba sto vise po BG NS!
  • Čije ime? Koje ime?

    16.03.2024 12:17
    I Bogu ste teški
    Opozicijo, što si tako metiljava! Ceo svet se gradi na taj način. Ceo Palermo se tako izgradio, pa šta mu fali? Mora se ići napred.
  • Marta

    16.03.2024 12:02
    Budalastina!
    Koja smo mi ... ja nemam reci, umesto da Amerikanci plate obnovu Generalstaba, kao ratnu odstetu, mi cemo to sto su nam bombardovali, sada da im poklonimo. Sto bi nas narod rekao, pusti budalu, najbolje ce se ubiti sam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna