Autor: Beta, Kossev

Info
15.04.2024.
06:10
Vladana Stevanovića iz Zubinog Potoka pretukli su u subotu uveče pripadnici Specijalnih jedinica kosovske policije i završio je sa šavovima na glavi.
  • Iskoristiti

    15.04.2024 12:24
    Predizborne godine u Americi
    Srbija treba da koristi predizborne godine u Americi, da vojno učvršćuje svoj položaj na Kosovu. Recimo za ovakav incident Srbija treba sa vojskom da uđe na Kosovo i da obezbedi Srpske sredine, i da se poziva na rezoluciju UN 1244 o pravilu 1000 vojnika Srbije.
    Videli smo ovih dana da Amerika ne reaguje na vojne napade Irana i neće spšrovesti odmazdu, nego umiruju Izrael. A to je zato što je Americi predizborna godina slabost i to Srbija mora da koristi da bi zaštitila svoje stanovništvo u pokrajini Kosovo. Bilo bi malo diplomatskog negodovanja i ništa više od toga , a mi bi se sa vojskom rasporedili na Kosovu.
    Posle izbora u Americi kad dođe nova administracija, Srbija da pegla situaciju tako što će da kaže "prošla Američka administracija je bila nesposobna da sprovede 1244 rezoluciju i zaštiti Srbe na Kosovu, pa smo mi morali sa našom vojskom da uđemo da joj pomognemo u zaštiti Srba i rezolucije 1244". A sada ćemo sa vama recimo sa Trampom, da nastavimo punu saradnju jer vi ste mnogo sposobniji od prethodnika. Srbija mora da počne da koristi ovakve stvari u uslovima promenjenih odnosa snaga u svetu.
  • /

    15.04.2024 09:00
    /
    skinuli su kosovske tablice coveku koji je dosao da leci dete u beograd
  • pera nevera

    15.04.2024 08:42
    I srpska policija je tukla i vršila torturu nad srbinom Andrejem Obradovićem i njegovom cimerkom i on i danas štrajkuje glađu ispred Narodne Skupštine.
  • Aleksej

    15.04.2024 07:36
    Sto se kaze...
    Da je obrnuto ja bih bio jos gori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna