Autor: Tanjug

Info
17.04.2024.
06:28
Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu Kosova bila neravnopravna.
  • @@@@Citalac

    18.04.2024 23:21
    A meni opet za još jednu nijansu simpatičnije da pored svih njihovih nedostataka vi ste uvek spremni da pokažete da i od njih ima gore. Bila je pauza gospodine "@@@Citalac" u tih 30 godina kada ovi nisu bili na vlasti, za to vreme nismo videli da se išta pomerilo po pitanju KiM a u korist Srbije, štaviše je bilo upravo suprotno. Ne samo što demonstrirate isto to upiranje prstom koje tako nadmeno kritikujete već ponavljate i taj besmisleni argument o nacionalizmu koji je ostalima doneo sve suprotno, veoma suptilno iako i komično izbegavate da imenujete prave krivce i prave upravljače tuđim sudbinama kojima pravo i pravda leži u topuzu, vama je najvažnije da su svi nevini i dobri osim Srba i Srbije. U pravu ste, taj "zli Zapad" ni blizu nije toliko zao koliko ste vi zli i pakosni prema svojem sopstvenom narodu, vaša sociopatska hrana koja vam je potrebna jeste da vašem narodu bude što gore ne bi li ste mogli što više srati po njemu a nalaziti svako opravdanje, koliko god ono bilo apsurdno, za sve ostale. Hvala vam na vašem poštenju i siguran sam da ćete se u tome još više usavršiti.
  • @@@Citalac

    18.04.2024 01:36
    Goran
    A meni je još simpatičnije vaše stalno pokušavanje da se be opravdate kako su drugi gori i od vas ali eto njih su "sudbina" i zli zapad nagradili.
    Imate hiljadu i jedanizgovor za sebe, ali ni jedan objektivni uspeh. Sa takvim stavom vašim kako su svi drugi isti ko i mi a samo mi plaćamo cenu smo i bombardovani 1999.g.
    Znate kako, mene su učili i u školi i kod kuće kad mi nešto ne ide da se latim toga što mi ide i da to usavršavam. I naravno preuzmem odgovornost za svoje greške. Evidentno vi radikali ste jedino usavršili dobro laganje i demagogiju i upiranje prsta u druge. Vama je jedino teško bilo da naučite da preuzmete odgovornost kad napravite štetu. A štetu činite, evo već, dobrih 30 godina u ovom naprednom ekonomskom tigru.
    Nastavite tako, Srbija će tačno pod šljivu jednu stati. I znamo svi će biti krivi sem vas i vašeg nacionalističko-deklerativnog štetočinstva koji samo prikriva nesposobost, neznanje i lopovluk.
  • @@Citalac

    17.04.2024 21:37
    Meni je simpatično to nepisano pravilo koje prati vas ljubitelje "istine" gde istorija pre Miloševića uopšte ne postoji te se od nas očekuje ovako da se pravimo kako je nacionalizam postojao samo u Srbiji. Ne deluje, poštovani gospodine "@Citalac", da su drugi platili tu cenu svojih "bljuvotina nacionalističkih", štaviše upravo je suprotno.
  • @Citalac

    17.04.2024 20:02
    Goran
    Poštovani gospodine "čitaoče", i na tarabi piše "ona stvar", pa je Vi nadam se ne zaskačete.
    E takva je i Vaša analogija o Slobodanu Miloševiću i njegovoj politici jugoslovenstva. Politika čistog nacionalizma sprovođena devedesetih godina prošlog veka je posledica i današnje propasti jer se nikada nije napravio diskontinuitet u odnosu na nju. Na vlasti su vam isti socijalisti (lažni levičari antinacionalisti) i šešeljevi radikali, rame uz rame ko i devedesetih.
    Možete se Vi sada lagati ili nekog pokušati da ubedite ali istina je istina, i na našu žalost, sa vama svima takvima ćemo cenu svih bljuvotina nacionalističkih i platiti.
  • Aleksej

    17.04.2024 12:14
    Skender Musliu
    Sve ide ka tome da Vucko zavrsi posao za koji je doveden. Ko ne veruje taj je slep kod ociju.
  • Dembelija

    17.04.2024 12:13
    Državni vrh nema ni znanje ni moć da odbrani interese Srbije niti je u stanju da pomogne narodu u zemlji. Srbija je država gde ni regularni izbori ne mogu da se održe. Jad i opšte rasulo gde god pogledate u ovoj zlosrećnoj zemlji.
  • Rajko

    17.04.2024 11:58
    Prijatelji
    Nije mi jasno šta se dešava sa građanima Srbije. Naši političari uporno pokušavaju da nas ubede da je dobro da se udružimo sa našim neprijateljima. Zamislite situaciju u kojoj dok ste na odmoru komšija probije zid i uzme vam jednu sobu. Da li bi vi kada dođete kući pili sa njim kafu i razgovarali o uređenj preostalog dela stana i pravili se kao da se ništa nije desilo.
  • Plaćač poreza

    17.04.2024 11:33
    Vlast države Kosovo želi da njihova zemlja postane članica NATO i EU i to će se neminovno dogoditi. Vlast u Srbiji podržava agresiju Rusije na Ukrajinu i zato će Srbija biti niko i nigde. A ono prostačko, bahato ponašanje Biljane Pantić u Savetu Evrope i njena ubeđenost da je cela Evropa idiot a mi odabrani narod je nečuveno kafansko ponašanje i onako može da se ponaša samo neprijatelj Srbije.
  • citalac

    17.04.2024 11:26

    Goran
    17.04.2024 • 10:34
    Ma koga već briga?! Stalno vam je neko drugi kriv. Nikada niste vi. Vodite politiku Slobodana Miloševića i nacionalizma. E pa tako i prolazite. Nažalost i mi sa vama.

    Milošević je bio komunista i jugoslovne i njegova žena je bila komunista i jugoslovenka a brat i žena su mu pobegli u Rusiju. O kakvoj politici nacionalizma vi govorite kod Miloševića?
  • Mirko

    17.04.2024 10:59
    Čkalja u ulozi Gvozdena
    "Pos'o smo svršili, pare smo primili..."

    -iz serije: Ljubav, na seoski način
  • komšinica

    17.04.2024 10:54
    U što volem ove kadrove iz G17. Ovu damu posebno. Kada je bilo izloženo Miroslavljevo jevandjejle u Narodnom muzeju u Beogradu, zašao novinar po Skupštini pa pitao poslanike da li znaju šta je Miroslavljevo jevendjelje, na šta je uputana gospodja Grubješić odgovorila da misli da je to neka edicija. Nije vic. I šta s takvima? A vi objavite ako hoćete, vaša stvar. Al ovo je živa istina!
  • Goran

    17.04.2024 10:34
    Ma koga već briga?! Stalno vam je neko drugi kriv. Nikada niste vi. Vodite politiku Slobodana Miloševića i nacionalizma. E pa tako i prolazite. Nažalost i mi sa vama.
  • paki

    17.04.2024 09:56
    ajmo, bre
    Ubrzavaj proces prijema i da se završi ta priča. Za koju godinu da Kosovo i Srbija uđu u EU, neće biti granica, pa će ekipa "dogodine u Pripizd.." moći na Kosovo i po istom da se švrćkaju do mile volje.
  • Voja

    17.04.2024 09:31
    Nepravda
    Večna priča o nepravdi i zlim silama, a nikako da se prizna krivica loše diplomatije.
  • zztop

    17.04.2024 09:10
    Pa gospojo ne može se sve silom i bezobrazlukom kako vam je naredio šef ,šta niste probali ono drugo malo sa razumom i zamolbom - diplomatijom ...
  • 9

    17.04.2024 09:03
    Kad se govori
    o srbistanu onako kako zaista jeste onda je govor "neravnopravan".
  • Kolorado cirkus

    17.04.2024 08:41
    Tako je zato što Srbija vodi propalu politiku oličenu u partijskim klovnovima koji prave štetu u zemlji i inostranstvu.
  • Gimme Shelter

    17.04.2024 08:34
    Paraziti
    Imali ste 13 godina da pregovarate i resite probleme, ali nista pametno niste uradili, osim napadanja na Kurtija, pljackanja budzeta srbije, otimanje imovine i prebacivanje krivice na drugu stranu.
  • B

    17.04.2024 08:28
    B
    Nema sta biti ravnopravna i sl.kada je Ohridskim sporazumom Vucic priznao Kosovo!
  • Separatizam 35

    17.04.2024 08:26
    Po meni je vest dana da je u Poglavlje 35 ušlo da je uslov za članstvo u EU to da Srbija prizna nezavisnost Kosova. O tome treba mnogo više da se piše nego o Savetu Evtrope, i odma u Srbiji treba sprovesti procedure za prijem u BRICS, da se ne gubi vreme jer od EU puta nema ništa !
  • Eto

    17.04.2024 08:01
    Isti takav manevarski prostor ostavlja Vucic opoziciji u predizbornoj kampanji.
  • Milan NS

    17.04.2024 07:41
    Tako je, bre!
    podneli smo AMANDMANE! Šta ćete sad, gospodo iz EU, a?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna