Autor: N1

Info
26.04.2024.
23:14 > 06:59
Čuvena glumica Jelisaveta Seka Sablić izjavila je da je ona za izbore, jer "režim nikada neće biti bolji".
  • Deks

    26.04.2024 12:58
    Odlična izjava naše legendarne glumice Seke Sabić. Naročito o tome šta se desilo početkom 90-ih kada je izvršen kulturocid u Srbiji a sve je to svesno organizovano od strane režima. Nije se desilo spontano da zabavna muzika preko noći nestane u glavnim medijima u Srbiji. Turbo-folk pevači su po nalozima službe masovno promovisani a sada im se država odužuje sigurnim grobnim mestom u "Aleji zaslužnih građana". Veliki naši umetnici su skrajnuti zato što nisu podržali projekat "Velike Srbije". Ako je neko od njih šetao u antiratnim i antirežimskim protestima 90-ih to im ni dan danas nije "oprošteno", to je bio slučaj sa Milenom Dravić i mnogim drugima. Istovremeno užasno promovisanje (čak i od strane tvz demokratske vlasti) lika i dela Bate Živojinovića, čoveka koji je sve vreme 90-ih sa skupštinske klupe podržavao mračni režim.
  • @ja

    26.04.2024 12:04
    Ja na protestima videh uglavnom 50+ ljude, nešto u toj vašoj izjavi se ne slaže. Mladih nešto slabi, oni su se uhlebili ili nameravaju. Moji roditelji od 80+ ne glasaju i nikad nisu glasali za radikale.
  • @ja

    26.04.2024 11:42
    U pravu si, Seki Sablić treba oduzeti pravo glasa. Za bolje sutra.
  • predrag

    26.04.2024 11:01
    Sve mudriji od mudrijeg na TV-u, medijima ..
    Ranije nije bilo izbora, imali smo narodnu-radnicku stanku na vlasti.
    Sad ima izbora, sve su anti-narodne/radnicke stranke (rade u korist am.ambasadora, stranaca i domacih lopova).
    Ako sam 'radnik' (tj nista ne preprodajem, niti se prostituisem "") treba li da dajem legitimitet vlasti, koja god je bila posle 1987-me ? Rade protiv mene svakako !!
  • @Baron...

    26.04.2024 10:51
    Evo da pojasnimo. U periodu 2000-2012 praktično kompletna sredstva ministarstva kulture namenjena za produkciju filmskog i serijskog programa je stavljena na raspolaganje Draganu Bjelogrliću i njegovoj ekipi, tzv hercegovačkom filmskom klanu. Konkretno je Bjelogrlić raspolagao neograničeno svim sredstvima te namene. Ta vremena su prošla i sredstva su počela da se raspoređuju drugačije tj ne dobije on SVE i to njega mnogo boli pa zato i imamo PROGLAS. Ako mislite da se on putem tog PROGLASA bori za naše bolje sutra znajte da se bori isključivo za sebe a za nas ga baš zabole e zato je toliko i ostrašćen. Nadam se da je sad malo jasnije.
  • Biljana

    26.04.2024 10:39
    Koliko gluposti na jednom mestu! Zašto neko misli da, ako je javna ličnost, ima uvid u baš sve? Ili ovako: zar to što je neko javna ličnost ne nosi više odgovornosti za izrečeno? Procena gospođe glumice o omladini je suštinski pogrešna i vidi se da nikakvog kontakta sa mladima nema.
  • ja

    26.04.2024 09:32
    Dokle god se ne uvede zakon da oni koji su u penziji (ili makar 70+) ne mogu da glasaju, imacemo ovakvu vlast, pa ko god bio glavni u tom momentu. Kad prestanu matori i izlapeli da glasaju zbog 2000 dinara, imacemo sanse da nam stvarno bude bolje sutra.
  • Dral

    26.04.2024 09:21
    Nego kako
    Posledice su nesagledive ako ne izadju na izbore. Uz stalnu potragu i borbu oko izbornih nepravilnosti i čak preduhitriti moguće njihove korake u tom smeru je siguran uspeh. Neizlazak na izbore opet ostavlja prostora još godinu dana praznog prostora i novog raskola u opoziciji koja se bori protiv ličnih ambicija i pete kolone u svojim redovima. Zato svi na izbore
  • zztop

    26.04.2024 09:20
    Seko gluvima govoriš , kad smo videli vučića ili bilo kojeg visokorangiranog političara da su sa suprugom došli u pozorište ili na neki koncert , al zato ih se može videti na žderačinama i pijačinama i nameštenim skupovima sa ucenjenim narodom ......
  • Jole

    26.04.2024 09:00
    Eto tako
    Problem je sto su maldi u ovoj zemlji kukavice. Ili su neki navijaci prestupnici ili su neki totalno bledi likovi ne mogu nigde da ih svrstan u neko kategoriju ljudi. Nisu tako zivotni kao sto smo mi bili nemaju tog poleta bunta u sebi nisu ni tako da ne kazem agresivni ali mi smo bili dosta agresivniji buntovniji spremni da idemo protiv vlasti. Za ove klince danas smo bili borbeniji mozda je to prava rec mnogo borbeniji. E zato imamo ovakvu vlast i sistem nece da se bore oni bi samo da beze. Imamo generaciju kukavica ili preko tut ili cuti i veni, zbog tih mlitavaca nema pobune studenti su nam pi....ce. Eto toliko o tome dame i gospodo. Nema ko da se bori. Sto bi rekli nas stari nekada narodilo se tu sinjih kukavaca. Eto tako.
  • Aleksej

    26.04.2024 08:43
    Uh...
    Jeste, rezim nece biti bolji, ali opozicija bi mogla da bude.

    Jel puno trazimo? Samo da se ujedine u jednu kolonu, samo do izbora, da skinemo ovo zlo, pa neka posle rade sta hoce, samo vise da ne gledamo zvalavog Oskara.
  • Vladimir

    26.04.2024 08:17
    Hahahah, uslovi, sns vlada 12 godina, bilo bezbroj vanrednih izbora u tih 12 godina. Za to vreme infantilna opozocija je sve pokusala: od ulice, do blokiranja auto puteva, upadi u rts, skupstinu, i sad valjda za kraj se setili izbornih uslova. Tacno se vidi da ih je neki ambasadorcic na to podsetio. A na pamet im ne pada da narod nece srebrenicu, ne da kosovo, nece eu, hoce u briks itd ....
    Pa nedonoscad, nije do uslova, do naroda je i vasih autosovinistickih stavova.
  • Baron Milfauzen

    26.04.2024 08:13
    Ne razumem potrebu glumaca da se bave politikom.
    Za ove sto su zaboravili, DS ju je nekad smatrao za glumacki potencijal tipa:"Srpska Lajza Mineli", "Da belo ostane belo itd...", naime glumica je imala toliko angazmana samo zato sto je partijska knjizica bila IN, sad je OUT, i naravno, hoce promene.
  • Eon

    26.04.2024 08:05
    Glas razuma
    Poštovana gospođa Sablić je rekla celu istinu. Lopine i mutivode se moraju zaustaviti pre nego što potpuno unište Srbiju.
  • Cocco

    26.04.2024 07:49
    Kao i uvek, aplauz za Seku.
    Ustati obavezno!
  • Damir

    26.04.2024 07:16
    Damir
    Slažem se jer uslovi od strane SNS nikada nejce biti bolji. Treba izaci i glasati protiv SNS jer nikada vise nemogu imati apsolutnu vlast niti toliko krasti! Mogu opet namestiti Izbore ali ovog puta zaista treba sve stati i da se zauvek završi sa tom bagrom jer se nema sta vise čekati i nesto taktizirati vremena nema!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna