Info
21.05.2012.
17:35
Više od 2.000 ljudi osuđeno je u SAD tokom protekle 23 godine za zločine za koje se kasnije ispostavilo da ih nisu počinili, navodi se u upravo objavljenom izveštaju Semjuela Grosa i Majkla Šefera, profesora prava na univerzitetu Mičigen.
  • hermes

    08.02.2013 18:00
    hermes
    Mene ništa više ne može iznenaditi, pa ni sudbina ovih nesretnika, jer oni su kap u moru Meričkih bezbroinih zločina protiv čovečanstva a i učestvovala je u istrebljenju hiljade svojih građana 9/11
    Amerika nije država, amerika je "korporacija" a predsednik navodne amerike je predsednik koropracije amerike. Zato izvršna vlast je iznad zakonodavne vlasti amerike jer svi kako u izvršnoj vlasti tako i u zakonodavnoj valsti amerike rade za korporaciju a ne za američki narod.Ona je kao Australija i Kanada kolonija Engleske krune a iz toga se prepoznaje da Američki narod je najsavremeniji oblik robstva jer plaćaju dan danas engleskoj kruni zakup cele amerike.
    Ja neznam ko je u americi normalan, svi su ludi, jedini sistem vrednosti je samo u bezvrednom dolaru, tj, koliko imaš dolara u banci i naosnovu broj bezvrenih dolarati imaš status uspešnog manijaka, sve pacijenti.
    Izlaz postoji.
    Izlaz uvek postoji,
    pozdrav iz Sunčanog Beograda, DRAGANešković
    e-mail.: DRAGANeskovic@Gmail.com

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna