Info
24.07.2012.
09:50
Zvanični Teheran optužio je SAD da vode specijalni rat protiv Irana uz pomoć oružja Nikole Tesle, izazivajući najgore suše u poslednjih 40 godina.
  • 26.07.2012 08:26
    @G
    Izgleda da su moja pitanja dosta komplikovana.

    Ponavljam.

    Znaci, razlog!?

    Zasto je NATO bombardovao Srbiju cak i protiv UN odluke?

    Ko je kriv i odgovoran za bombardovanje?

    Ko je odgovoran za humanitarnu krizu i exodus na Kosovu?

    Moja pitanja se ne odnose na odluke donesene od strane vojnih analiticara ili nekih salonskih generala.

    Znaci, uzrok.
  • G

    25.07.2012 18:20
    @Sremcina - ja nisam ni pitao šta su bombardovali, ja znam šta su bombardovali i taksativno sam vam i naveo, i i mene bi jako zanimao RAZLOG zašto su to bombardovali na ime "humanitarne krize na KiM". Svaka vojska ima svoje stratege, koji odlučuju šta će i zbog čega napadati odnosno uništavati - izuzetno me zanima kako je obrazložena strategija sprečavanja krize na KiM bombardovanjem televizije na Mišeluku odnosno prazne Majevičke kasarne. Vi ste odgovorili odnosno citirali jedan drugi komentar koji je stavljao SAD u negativni kontekst, insinuirajući time da se ne slažete sa takvom postavkom stvari, odakle je i moje pitanje vama da odgovorite na sopstveno pitanje. Nemojte samo molim vas da na kraju ispadne da je kriva Rusija, a ne oni koji su nas lično napali.
  • Nenad

    25.07.2012 12:36
    Ko veruje u HAARP i Teslino oruzije, veruje i u vidovitu Zorku i prorocicu Milju.
  • Sremcina

    25.07.2012 08:28
    @G
    Trazim razlog bombardovanja a ne sta su bombardovali. Znam tacno sta su bombardovali, bio sam u uniformi tih 74 dana tako da mi ne treba pojasnjenje u vezi stete koje su naneli.

    Znaci, razlog!?

    Zasto je NATO bombardovao Srbiju cak i protiv UN odluke?

    Ko je kriv i odgovoran za bombardovanje?
  • G

    24.07.2012 17:17
    @Sremcina - pa hajde recite nam. Zašto su bombardovane bolnice, mostovi, škole, energetske instalacije, zašto je korišćen radioaktivni materijal, zašto je korišćena kasetna municija u naseljenom mestu? Dajte svoj "kompetentan" doprinos pa razjasnite kako je rušenje mostova u Novom Sadu iz ugla vojne strategije svrsishodno, uništavanje strujnih dalekovoda, uništavanje putničkih vozova? Navodna humanitarna kriza na KIM se rešava tako što se bombarduju Novosadski mostovi? Tako što se isključi struja građanima Vojvodine? Tako što se bombarduje rafinerija u neposrednoj blizini Novog Sada? Tako što se višestruko gađa (i promašuje) majevica na kojoj odavno nema ni V od vojske? Osnovna vojna doktrina SAD jeste da nakon uništavanja civilne infrastrukture u isto područje upute simboličnu "pomoć" i to potom tako predstave medijima, a svoje "humanitarnu" operacije veoma revnosno sprovode kada je potrebno razne nacije širom sveta osloboditi zla u vidu nafte pod njihovim nogama.
  • Sremcina

    24.07.2012 15:11
    Bum
    "...a najvise me nervira kad se vi Srbi palite na USA programe pomoci a prvo vam ruse mostove pale televizije i rafnijerije a onda salju americke firme..."

    Bojane navedi razlog zasto je NATO bombardovao Srbiju?

  • Bojan

    24.07.2012 13:05
    psenica je zlato
    i oni to namerno rade kako bi narod kupovao psenicu i ostale zitarice od njih. Puno puta je to dokazano ali sta kad jedino Iranski precednik ima muda to reci u Ujedinnjenim Narodima americi da su oni zlo ovog sveta. Svugde se guraju, nemozes dobiti posao u Saudijskoj samo UK, USA pasosi pise na projektima. I sta onda? Kradu i dalje i uvlace svoje firme za projekte a najvise me nervira kad se vi Srbi palite na USA programe pomoci a prvo vam ruse mostove pale televizije i rafnijerije a onda salju americke firme koje ce to kao izgraditi opet i kredite koje opet vama daju a onda ih ameri uzmu nazad sa svojim firmama...lopovi.
  • Scotch Bonnet

    24.07.2012 12:37
    Tesla
    Hehehehe ... Vidim da su se Iranci primili na Teslino orizje ko volovi na kupus.

    Mora da su nasi slavni teoreticari raznih zavera imali udela u sludjivanju Iranske javnosti.

    Hahahaha ... Nije Amerima verovati, pogledajte samo kako oni testiraju Teslino oruzije na sebi, te tajfuni, uragani, poplave, pozari i u poslednje vreme suse kakve se ne pamte.



  • burek

    24.07.2012 11:17
    Veoma moguce.
    H.A.A.R.P.
  • 24.07.2012 10:45
    Baš neki dobri ljudi, ovi naši "prijatelji" sa zapada. Uvek pomažu drugima, bez obzira gde se ovi nalazili. I nama su mnooogo "pomogli", još uvek se češemo od miline.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna