Info
08.08.2012.
16:35
Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je danas da su u toku pripreme za rebalans budžeta i istovremeno donošenje budžeta za 2013. godinu i najavio izmenu poreza na dodatu vrednost (PDV), koji će biti povećan na 20 odsto.
  • 08.08.2012 18:13
    @ZoranNS
    Zorane, sta si ocekivao od tog sljama? Ova nova vlast SNS-URS-SPS je poslednji ekser u kovceg ove nase zemlje. Tek cete da vidite kako i koliko cemo duboko da potonemo. Ali bitno je da je Vucic insistirao na SVIM bezbednosnim sluzbama a zna se i zasto: kada konacno potonemo i kada nezadovoljstvo naroda bude toliko da ljudi ne budu imali sta da jedu i izadju na ulice, Vucic ce "iz rukava" da izvadi svoj stari provereni politicki recept represije iz 90ih godina: zastrasivanja, pretnje, represija, ubijanja politickih protivnika... Zivi bili pa videli.
  • ZoranNS

    08.08.2012 17:30
    Da podsetim one iz SNS
    Ovim lažima su zarađivali vaše glasove: Dinkic: "Nece biti povecanja PDV-a", Jorgovanka: "I srednjoskolac moze voditi ekonomiju tako sto ce povecati PDV"
    SPS/PUPS (generalno): "Nece biti arnzmana sa MMF-om", "Mladjan Dinkić izjavio je danas da je APSOLUTNO PROTIV i da NEĆE PRISTATI na povećanje stope PDV-a i poreza na dohodak, kao mere za pokrivanje budžetskog deficita, ocenjujući da je u vreme recesije potrebno povećati tražnju, a povećanje PDV-a i poreza na dohodak bi je dodatno smanjile."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna