Info
13.08.2012.
11:10 > 15:45
Prema najnovijim statistikama, skoro sve zemlje Balkana dele istu sudbinu - imaju sve manje stanovnika.
  • 14.08.2012 01:30
    Komsija
    46 godina sam delio sudbinu, bio protiv ratova i sankcija, nadao se, cekao, mitingovao, ponadao se da sam docekao konacnu pobedu, a zeljan samo jednog - normalnog zivota! dok su drugi odlazili ja sam nalazio snage za jos jednom "bice bolje, mora biti bolje"... elem, sto je za drzavu kratko vreme - za ljudski vek je mnogo! zapalio sam i ja! nije bilo preko noci, trebalo je skoro 9 meseci nakon moje Odluke, nekako se nasla i pomoc rodbine i prijatelja, nasao sam posao, potpisao Ugovor na dve godine, uradio lekarski i dobio radnu vizu i odleteo, poleteo, sleteo! postao sam jedan od onih - najbolji su otisli! i nije mi zao! zao mi je samo sto to nisam uradio ranije. sada nisam nikom na teretu, skoro dva meseca sam na novom zealand-u, zaljubljen u fantasticne predele, normalno drustvo, mogucnost da se zivi od svog rada i planira bolje sutra. kupio sam neke tockove, gledam ponude na netu za godisnji odmor na fiji-u, razmisljam o tome da je mozda u australiji ipak bolje... srbija mi je sada na svetu najdalja i najskuplja kombinacija! a ne vidim da ce biti bolje! tu sam, gde sam - pomoci cu jos nekom da se spase, da zapali! poslacu neke novce kuci da pomognem kad zatreba, a treba stalno... a praticemo se na komentarima, skajp i fb su svuda prisutni; lajkovacemo guzve na strandu i decije rodjendane... poruka: jos nije kasno!
  • No

    13.08.2012 15:25
    Coment
    86 dokumenata potrebno za porodiljsku naknadu.Vest pobija vest.No Coment
  • Border crack

    13.08.2012 11:41
    Ako uskoro ne izgubi oko dva miliona stanovnika,
    onda ce sigurno biti i 30001 stanovnik, ove godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna