Info
13.08.2012.
16:20 > 20:30
Bezbednosno-informativna agencija podržala je mere zaštitnika građana i poverenika za informacije od javnog značaja za sprečavanje zloupotreba prilikom pristupa podacima telefonskih operatera o razgovorima građana, rekao je poverenik Rodoljub Šabić.
  • Stop

    14.08.2012 06:43
    Da li ce ikada Srbija postati drzava odgovornih p
    Postavlja se kljucno pitanje da li ce pojedinci (bezbednosna agencija, policija, itd.) da odgovara krivicno zbog krsenja ljudskih prava, pre sve oni sluzbenici koji su to radili radi zastrasivanja i/ili materijalne koristi za sebe ili drugih interesnih grupa (poslovnih ljudi,...). Ako je Srbija pravna drzava, odgovarace, ako je Srbija drzava diktature-terora, onda nece.
  • Ivana

    14.08.2012 06:13
    lazi i dalje
    i dalje spijunirate sve zivo kako vam padne bez ikakvih naloga u podrumima zakljucanim za javnost i naravno i da dodje do suda niko nemoze dokazati da ste ga prisluskivali i na taj jadan nacisticko ruski nacin se izvlacite.
    Ona agencija koja stiti ljude od kriminalaca je postovana i veruje joj se a vama komunistickim dilerima se nemoze. Vi ne spavate u svojim kucama znate zasto? Pranoja iz doba TIta. On vas je sve sredjivao vec onda.
  • Orv

    13.08.2012 16:23
    Znači prisluškivaće nas i dalje.
  • CIA snajka

    13.08.2012 16:22
    BIA podržala mere za zaštitu podataka

    Vuk podržao mere za zaštitu ovaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna