Info
14.08.2012.
14:20
Viši sud u Beogradu danas je pravosnažno osudio Branislava Mladića, brata od strica Ratka Mladića, na godinu dana zatvora uslovno na tri godine, na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je Tužilastvo za ratne zločine sa Mladićem sklopilo početkom ovog meseca.
  • Sad nije

    14.08.2012 14:50
    Ko bi rekao da se skrivao kod rodbine, hmmm?
    Pa covek valjda prvo pretrazi sume i doline, potrosi pare na nevidene akcije trzenja po dnu neke mocvare, ali kako li se samo dosetio da se sakrije kod brata od strica,hmmm.Genijalno.

    Inae, cuo sam da su neka deca poginula zato sto su ga videla u kasarni. Eto ti sad, Srbski heroj ,brani Srbe a sve ih je manje otkada se on pleo u odbranu Srba.

    Nekad me sramota.
  • 14.08.2012 14:43
    Orden za Branislava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna